1. עמוד הבית
  2. לובי נשי
  3. אוכל

חזה עוף על מצע שעועית צהובה

לפעמים אנחנו מחפשים עוד רעיונות וגיוונים לאותם מאכלים - ובצדק. חזה עוף הוא מוצר ממנו אפשר להוציא מגוון רחב של ארוחות צהריים מלבד השניצל המסורתי והעסיסי. הנה מתכון מעולה לחזה עוף על מצע שעועית צהובה
Print אורה ארגוב , כ"א טבת תשע"ח 08/01/2018 16:05

אוכל אורה ארגוב



החומרים:

1 שקית שעועית צהובה קפואה או שעועית טריה.
5 חזה עוף פרוס.
4 כפות מטבוחה מוכנה.
שמן למשיחת העוף.
1/2 כפית מלח.
1/4 כפית פלפל שחור גרוס.
1/2 כף פפריקה.
1/3 כפית כרכום.
1 כף מרק עוף.
1 כף רסק עגבניות.
חופן כוסברה לסוף.

אופן ההכנה:

להניח בתבנית את חזה העוף מרוח במעט שמן, נגיעת פפריקה וקורט כורכום.
להכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות למשך 10 דקות ולהוציא.

מכינים רוטב

שמים את השעועית בסיר עם 2 כוסות מים ומבשלים.
מוסיפים את המטבוחה.
1 כף רסק עגבניות.
1 כף שמן.
פפריקה.
מלח.
פלפל שחור.
כורכום.
א. מרק עוף.

מבשלים עד שהשעועית רכה.
מוסיפים את חזה העוף לסיר ומפזרים מעל עם כף - את הרוטב.
מבשלים על אש קטנה עד להסמכה.
מפזרים את הכוסברה מלמעלה.




אולי יעניין אותך גם

אולי יעניין אותך גם



הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.