1. עמוד הבית
  2. תיירות
  3. חדשות תיירות

בעמק יזרעאל קטפו את הברוקולי • גלריה

חקלאי עמק יזרעאל התאספו בעונה זו של השנה ללקוט את יבול ירק הברוקולי שהגיע לשיא בשלותו • מקורו של ירק הברוקולי, זן של כרוב הבר, הוא ככל הנראה באיטליה, ומשם נלקח שמו - "ברקיום", ולאחר מכן המילה האיטלקית "ברוקולו" - שפירושן זרוע או ענף • לא עוצרים בירוק
Print קובי הר צבי. צילום: ענת חרמוני פלאש 90 , כ"א שבט תשע"ח 06/02/2018 08:43







אולי יעניין אותך גם

אולי יעניין אותך גם



הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
  1. ירק טעים ובריא. כבר עשרות אלפי שנים בע"ח ובנ"א נהנים לאוכלו. לברך ולאכול.  (ל”ת)


    • אה אותם אנשים שחיים בעולם הרבה הרבה לפני אדה"ר, שבזהר ויקרא י, כתוב שהקב"ה אף מדבר איתם ומצווה אותם, אכלו ברוקולי של עמק יזרעל ?  (ל”ת)


  2. לא לגעת! מפוצץ בטריפסים ובחרקים!  (ל”ת)

    יוני