1. עמוד הבית
  2. לובי נשי
  3. אוכל

הסלט שישדרג לכם את מראה שולחן השבת

השפית יפית שנבי מציגה: סלט כרוב סגול עם פרות העונה במינימום עבודה ובמקסימום טעם
Print שפית יפית שנבי , כ"ד שבט תשע"ח 09/02/2018 10:26

סלט כרוב ופירות העונה צילום: השפית יפית שנבי



רגע לפני שבת וגם בסתם יום של חול, הסלט המושלם למי שמחפשת גם טעם וגם צבע בצלחת אחת.

סלט כרוב עם פרות העונה:

1 כרוב אדום שלם.
2 תפו"ע אדום.
3 תפוזים.
צרור פטרוזיליה.
חופן חמוציות.
*ניתן להוסיף גם אגוזים קלופים שבורים.
לרוטב: שמנ"ז, לימון, מלח, פלפל שחור וטריאקי.

לחתוך את התפוחים והתפוזים לקוביות ולהוסיף לכרוב.

לקצוץ את הפטרוזיליה דק ולהוסיף.

להוסיף את החמוציות ולערבב.

להכין את הרוטב בנפרד ולערבב עם הסלט בסמוך להגשה.

בתאבון ושבת שלום




הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
  1. נראה מדהים  

    מלכי

  2. כמויות  

    נאוה

    • כמויות לרוטב:  

      יפית שנבי

  3. כמויות  

    נאוה

  4. הכרוב שלם או קצוץ  

    צח