1. עמוד הבית
  2. לובי נשי
  3. אוכל

לכבוד שבת: סופלה שוקולד בקלי קלות

בשביל להרשים או כדי להכין קינוח במהירות, השפית יפית שנבי מציגה: סופלה מרשים בקלי קלות
Print שפית יפית שנבי , א' אדר תשע"ח 16/02/2018 10:01

סופלה שוקולד (1) סופלה שוקולד. צילום: שפית יפית שנבי





מצרכים:

4 חלמונים.
2 ביצים שלמות.
1 כוס סוכר.
1 כוס קמח.
150 גרם חמאה.
200 גרם שוקולד מריר.


צילום: שפית יפית שנבי

אופן הכנה:

מקציפים את הביצים + החלמונים ביחד.
תוך כדי הקצפה מהירה מוסיפים את הסוכר.
עד שנוצר קצף, קשה וצהוב.
בינתיים ממיסים את החמאה והשוקולד.
לאחר שהכל מומס מערבבים לתוך השוקולד את הקמח ומערבבים לבלילה חלקה.
מקפלים את תערובת השוקולד עם הקציפה לתערובת אחידה.
יוצקים מהתערובת לתבניות אישיות מאלומיניום או נייר 2'3 גובה בלילה.
אופים 12 דקות בחום של 180 מעלות.
מוציאים מהתנור ומצננים.

• ניתן לשים במרכז כל עוגה קוביית שוקולד לבן /שוקולד קרמל לפני האפייה.
• נשמר מעולה בהקפאה.
• להפשרה במיקרו יש לכוון ל10 שניות בלבד.




הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
  1. סופלה  

    השפית

  2. סופלה  


  3. חמאה זה חלבי  

    יעקב

  4. איך אפשר אם רוצים פרווה?  (ל”ת)

    נחמה

  5. בטח- עם מרגרינה  (ל”ת)

    סופלה

  6. להשתמש במרגרינה  

    פרווה

    • שמן במקום החמאה