1. עמוד הבית
  2. לובי נשי
  3. אוכל

רגע לפני סעודת פורים: סלט אורז חדשני

לכל אנשי הרגע האחרון וגם לאלה שלא, שפית יפית שנבי מגישה: סלט אורז חדשני, תוספת צבעונית, בריאה וטעימה שיכולה לשדרג את סעודת החג
Print שפית יפית שנבי , י"ד אדר תשע"ח 01/03/2018 14:03

סלט אורז צבעוני סלט אורז חדשני. צילום: שפית יפית שנבי



סלט אורז חדשני:

2 כוסות אורז מבושל.
1 גמבה אדומה.
1 גמבה צהובה.
1 גזר.
2 מלפפונים
צרור פטרוזיליה.
חופן אגוזי מלך.
לרוטב:
מיץ מלימון שלם
3 כפות שמן זית.
מלח, פלפל לבן.
1 טריאקי או צ'ילי מתוק.

אופן הכנה:
שמים בקערה את האורז.
חותכים את הירקות לקוביות קטנטנות ומוסיפים לקערה.
קוצצים את הפטרוזיליה
מתבלים ברכיבי התיבול.

הצעת הגשה: להגיש בצלחת עמוקה בהירה




הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.