1. עמוד הבית
  2. לובי נשי
  3. אוכל

רוצים לגוון? שניצלים מפתיעים בטעמים

את השניצל החום המכוסה פירורי לחם המוכר והאהוב כולנו מכירים, אבל שניצל צבעוני - ירוק או אדום - זה כבר מפתיע ומקורי. השפית יפית שנבי עם מתכון לשניצל הרגיל שהופך בקלות לשניצל מפתיע ומיוחד
Print השפית יפית שנבי , כ"ו אייר תשע"ח 11/05/2018 10:54

שניצל, זעתר, קטשופ צילום: עדינה מנליס



לשניצלים בציפוי ירוק:

1 חזה עוף.
1/2 כוס זעתר
1/2 כוס פירורי לחם לא מתובלים.
1 ביצה
שמן לטיגון עמוק.

אופן הכנה:

פורסים את חזה העוף לשניצלים דקים.
בקערה מערבבים את הזעתר ופרורי הלחם.
טובלים בביצה את השניצלים ומצפים בתערובת הזעתר.
מטגנים משני הצדדים.

שניצל בציפוי אדום:

1 חזה עוף.
1 ביצה
1 כוס פירורי לחם מוזהבים + 3 כפות פפריקה מעושנת.
שמן לטיגון.

אופן הכנה:

פורסים את חזה העוף לשניצלים.
טובלים בביצה ואז בתערובת פירורי הלחם והפפריקה.
מטגנים היטב משני הצדדים.


אולי יעניין אותך גם

אולי יעניין אותך גם



הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
  1. אני ומשפחתי לא אוכלים בשר כלל ב"ה. אבל לפחות המאמרים הללו פה בעניני אוכל ובריאות, מענינים אותנו יותר מאשר מאמרים  

    מאיר ש.