1. עמוד הבית
  2. לובי נשי
  3. אוכל

לכבוד שבת: בלינצ'ס בשרי רך, עסיסי ומושלם

הם עסיסיים, טעימים ומותאמים למנת פתיחה בארוחה בשרית. השפית יפית שנבי מציגה: מתכון לבלינצ'ס ממולאים בבשר
Print שפית יפית שנבי , י"א סיון תשע"ח 25/05/2018 10:15

בלינצס מתכון צילום: שפית יפית שנבי



לעלי הבלינצ'ס:
2 ביצים.
1 כוס קמח.
2 כוסות מים.
1 כפית סוכר.
1/2 כפית מלח.

למלית:
1/2 ק"ג בשר טחון.
1 בצל לבן.
4 שיני שום.
צרור פטרוזיליה.
4 כפות שמן רגיל.
חופן צנוברים.
מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה, מעט כמון.

אופן הכנה:

את כל חומרי הבלילה לעלי הבלינצ'ס מערבבים היטב במעבד מזון.
מחממים מחבת טפלון.
יוצקים 1/4 כוס מהבלילה לתוך המחבת ומשטחים למשטח דק במחבת.
מוציאים כשהשוליים נפרדים מדפנות המחבת.

מכינים את המילוי:

קוצצים את הבצל ומטגנים היטב בשמן.
פורסים את השום ומוסיפים לבצל.
מפוררים למחבת את הבשר ומתבלים.
מטגנים במחבת עוד כ10 דקות.
מוסיפים את הצנוברים.
מכבים את האש.

כשמסיימים להכין את עלי הבלינצ'ס שמים כף מהבשר שבמחבת בתחילת כל עלה בלינץ'.
מקפלים את השוליים כלפי פנים המילוי ומגלגלים.

הבלינצ'ס מעולים גם בחימום על הפלטה




הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
  1. להשביח את עלי הבליצס  

    גילה