1. עמוד הבית
  2. לובי נשי
  3. אוכל

גלילות אנטריקוט במילוי ירק וצנוברים

מנה חגיגית, שבתית ומרשימה. שווה ניסיון בבית
Print שפית יפית שנבי , ח' תמוז תשע"ח 21/06/2018 15:18

גלילות אנטריקוט במילוי צנוברים שפית יפית שנבי



גלילות אנטריקוט במילוי ירק וצנוברים:

1 חבילת אנטריקוט דק-דק.
1 חבילת פטרוזילה.
חצי חבילת כוסברה.
5 שיני שום.
1/4 כוס צנוברים.
מלח, פלפל.
1/2 כוס שמן זית.
מיץ מחצי לימון
לרוטב:
1/4 כוס טריאקי.
1/4 כוס רוטב סויה.
1/4 כוס יין אדום.

אופן הכנה:

למג'ימיקס מכניסים את השום, הירק, שמן זית ומיץ לימון וטוחנים גס.
מעבירים לקערה ומוסיפים את הצנוברים והתבלינים ומערבבים.
ממלאים כף גדושה לכל חתיכת אנטריקוט. ומגלגלים לרול.
מניחים בתבנית אפיה ואופים 10 דקות בחום של 200 מעלות.

במחבת מרתיחים את חומרי הרוטב כשתי דקות.
ויוצקים בהגשה מעל גלילות האנטריקוט.


אולי יעניין אותך גם

אולי יעניין אותך גם



הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.