1. עמוד הבית
  2. לובי נשי
  3. אוכל

ללקק את השפתיים: תפוחי אדמה בתנור

פריכים, מלוחים ושומניים במידה הנכונה, כולם יסכימו שאין כמו תפוחי אדמה שעשויים בצורה הנכונה
Print שפית יפית שנבי , ט' תמוז תשע"ח 22/06/2018 11:35

תפוחי אדמה צילום: עדינה מנליס



המצרכים:

5 תפו"א אדומים.
1/2 כוס שמן זית.
מלח
פלפל שחור.
מעט כמון.
מעט כורכום.
מעט בהרט.

אופן ההכנה:

שוטפים היטב את תפוחי האדמה.
חותכים לסירות.
מניחים בתבנית אפיה.
מערבבים בקערה נפרדת את התבלינים ושמן הזית.
יוצקים את התבלינים מעל תפוחי האדמה.
מחממים את התנור ל190 מעלות.
אופים את תפוחי האדמה 45-50 דקות.


אולי יעניין אותך גם

אולי יעניין אותך גם



הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.