1. עמוד הבית
  2. נשים
  3. אוכל

לביבות? אפשר גם מבטטה

לביבות הן חלק בלתי נפרד מתפריט החנוכה • מי אמר שחייבים להכין אותם דווקא מתפוחי אדמה? • קבלי גרסה נוספת: בטטה, גבינות עירית ורסק תפוחי עץ
תמי גיל, בחדרי חרדים , י"ז כסלו תשע"ב 13/12/2011 13:02

לביבות תפוחי אדמה ובטטה מלון פרימה רויאל



לשף מלון 'פרימה רויאל', מרואן עליאן, יש גרסה קצת שונה להכנת לביבות. לא מתפוחי אדמה בלבד. בטטה, גבינות, עירית ולהגשה: רסק תפוחי עץ.

לביבות תפוח אדמה, בטטה וגבינות

8 מנות.

4 תפוחי אדמה בינונים קלופים ומבושלים
2 בטטה בינונים קלופים ומבושלים
200 גר' קבינת קשקבל
100 גר' גבינת פטה מפוררת
100 גרם פתיתי גבינת פרמזן
1/2 כוס עירית קצוצה
כוס קמח (200 גרם)
8 ביצים
מלח, פלפל שחור גרוס

שמן לטיגון

אופן ההכנה:

• מועכים את תפוח האדמה והבטטה לפירה. מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים לתערובת אחידה.

• מחממים שמן עמוק לטיגון. יוצקים מהבלילה צורות לביבה לשמן החם , מטגנים משני הצדדים עד להזהבה.

• מניחים על ניר סופג.

• מגישים עם שמנת של פעם ורסק תפוחי עץ.








הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
  1. תודה על המתכון, יצא מעולה, האמת שהמרקם יצא טיפה רך לפני הטיגון. הילדים אהבו. מומלץ בחום וטעים.  (ל”ת)

    ציפי