י"ב ניסן התשפ"ד
20.04.2024

לביבות? אפשר גם מבטטה

לביבות הן חלק בלתי נפרד מתפריט החנוכה • מי אמר שחייבים להכין אותם דווקא מתפוחי אדמה? • קבלי גרסה נוספת: בטטה, גבינות עירית ורסק תפוחי עץ

לביבות? אפשר גם מבטטה



לשף מלון 'פרימה רויאל', מרואן עליאן, יש גרסה קצת שונה להכנת לביבות. לא מתפוחי אדמה בלבד. בטטה, גבינות, עירית ולהגשה: רסק תפוחי עץ.

לביבות תפוח אדמה, בטטה וגבינות

8 מנות.

4 תפוחי אדמה בינונים קלופים ומבושלים
2 בטטה בינונים קלופים ומבושלים
200 גר' קבינת קשקבל
100 גר' גבינת פטה מפוררת
100 גרם פתיתי גבינת פרמזן
1/2 כוס עירית קצוצה
כוס קמח (200 גרם)
8 ביצים
מלח, פלפל שחור גרוס

שמן לטיגון

אופן ההכנה:

• מועכים את תפוח האדמה והבטטה לפירה. מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים לתערובת אחידה.

• מחממים שמן עמוק לטיגון. יוצקים מהבלילה צורות לביבה לשמן החם , מטגנים משני הצדדים עד להזהבה.

• מניחים על ניר סופג.

• מגישים עם שמנת של פעם ורסק תפוחי עץ.



תורה

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד