1. עמוד הבית
  2. תיירות
  3. תיירות בישראל

אז איך בוררים את גרעיני האבטיח מהפרי?

רבים מכם אוהבים לפצח בקול רעש את גרעין האבטיח המלוח, תוך קריאת העיתון או הצפייה, האם מי מכם עצר פעם וחשב לעצמו, איך בעצם מפרידים את טריליוני הגרעינים הללו מתוך האבטיחים? צלמת פלאש 90, ענת חרמוני יצאה אל המטע ושבה עם תיעוד מרתק 

Print קובי עוזיאלי , י"ז אלול תשע"ח 28/08/2018 07:20

צפו בתיעוד מרהיב F180827AH07.jpg
F180827AH02.jpg ייצור גרעיני אבטיח צילום: ענת חרמוני, פלאש 90

F180827AH03.jpg ייצור גרעיני אבטיח צילום: ענת חרמוני, פלאש 90

F180827AH04.jpg ייצור גרעיני אבטיח צילום: ענת חרמוני, פלאש 90

F180827AH07.jpg ייצור גרעיני אבטיח צילום: ענת חרמוני, פלאש 90

F180827AH08.jpg ייצור גרעיני אבטיח צילום: ענת חרמוני, פלאש 90

F180827AH09.jpg ייצור גרעיני אבטיח צילום: ענת חרמוני, פלאש 90

F180827AH10.jpg ייצור גרעיני אבטיח צילום: ענת חרמוני, פלאש 90

F180827AH11.jpg ייצור גרעיני אבטיח צילום: ענת חרמוני, פלאש 90

F180827AH12.jpg ייצור גרעיני אבטיח צילום: ענת חרמוני, פלאש 90

F180827AH14.jpg ייצור גרעיני אבטיח צילום: ענת חרמוני, פלאש 90

F180827AH15.jpg ייצור גרעיני אבטיח צילום: ענת חרמוני, פלאש 90

F180827AH16.jpg ייצור גרעיני אבטיח צילום: ענת חרמוני, פלאש 90

F180827AH17.jpg ייצור גרעיני אבטיח צילום: ענת חרמוני, פלאש 90

F180827AH18.jpg ייצור גרעיני אבטיח צילום: ענת חרמוני, פלאש 90





הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.