1. עמוד הבית
  2. אוכל
  3. מתכונים

השף החרדי מציג: סירות תפו"א קריספי ממולאים

המעדן שתרצו להגיש לאורחים בחג החנוכה: סירות של תפו"א ממולאים בפרגית, בשר טחון ארומתי וסלט טבולה. מתכון ייחודי וטעים במיוחד של השף החרדי חיים בורנשטיין

Print השף חיים בורנשטיין , כ"ה כסלו תשע"ט 03/12/2018 20:11
תגיות:

המתכון שלכם לחנוכה מתכון חנוכה מתכון חנוכה צילום: השף חיים בורנשטיין

החג הזה כולו מלא בארוחות ואורחים וכמובן מלא במתכונים נהדרים של תפוחי אדמה, הירק המככב בחג..

הנה לכם מתכון מיוחד של תפו"א לא ממש מסובך וכל כך טעים ויפה שבטוח יהיה הכוכב של הארוחה שלכם!

כמובן שניתן לשחק עם המילוי כפי רצונכם לעשות או רק מילוי אחד או אפילו יותר..

בהצלחה!

 

לתפו"א:

 

4-5 תפוחי אדמה יפים

שמן זית

מלח גס

מילוי הפרגית:

3-4 פרגיות

חצי בצל חתוך דק

5 פטריות שמפניות

פפריקה

כמון

מלח

פלפל שחור

 

למילוי הבשר:


200 גר' בשר טחון

חצי בצל קצוץ דק

מלח

פלפל


מעט קינמון


מעט בהרט

 

אופן ההכנה:

מבשלים את התפו"א במים רותחים כחצי שעה

מפזרים על תבנית מלח גס שכבה יפה שמים מעל את התפו"א המבושלים מורחים במעט שמן זית ומכניסים לתנור על 200 מעלות למשך 15 דקות נוספות

אחרי שזה מתקרר פותחים בעדינות את התפו"א ומרוקנים בעדינות את הפנים כדי שנוכל למלאות.

 

לפרגית:

מטגנים את הבצל והפטריות עד להשחמה

מוסיפים את קוביות הפרגית והתבלינים וממשיכים לטגן תוך כדי עירבוב עד שהפרגית מוכנה.

 

לבשר:

מטגנים את הבצל עד להשחמה מוסיפים את הבשר והתבלינים מערבבים טוב וממשיכים לבשל עוד כ-15 דקות עד שהבשר מתרכך.

 

ממלאים הכל בתוך הסירות של התפו"א מסדרים יפה על צלחת הגשה!


בתאבון!!





הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.