1. עמוד הבית
  2. אוכל
  3. מתכונים

מיוחד לחנוכה: מיני לביבות גבינה ושוקולד

פינוק מושלם לילדים בחנוכה - מיני לביבות גבינה ושוקולד שמכינים בקלי קלות והן גם ללא גלוטן • מתכוני קלות

Print תוכן אינפורמטיבי , כ"ז כסלו תשע"ט 05/12/2018 16:56

שטראוס- מיני לביבות גבינה ושוקולד שטראוס- מיני לביבות גבינה ושוקולד צילום: יח"צ

מתכון, צילום וסטיילינג: נטלי לוין עבור שוקולד פרה

זמן הכנה: שעה

רמת קושי: קל

כמות: 20 לביבות קטנות

מצרכים

ללביבות:

250 גרם (1 מכל) גבינת ריקוטה או גבינה לבנה
70 גרם (1/3 כוס) סוכר
1 ביצה
1 כפית תמצית וניל
קורט מלח
50 גרם (5 כפות) קורנפלור
100 גרם שוקולד חלב
 

לרוטב שוקולד:

100 גרם שוקולד מריר פרה
125 מ"ל (1/2 מכל) שמנת מתוקה
-

להגשה:

אבקת סוכר

אופן ההכנה:

  • בקערה מערבבים יחד גבינה, סוכר, ביצה, וניל, מלח וקורנפלור עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • קוצצים את השוקולד לפיסות דקות ומוסיפים לבלילה בערבוב.
  • מחממים שמן במחבת ומטגנים לביבות קטנות עד שהן מזהיבות מ-2 הצדדים.
  • מוציאים על גבי צלחת עם נייר סופג.
  • רוטב שוקולד: שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה.
  • מוסיפים שמנת וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
  • מגישים את הלביבות עם הרוטב החם.

טיפ של עלית!

  • אפשר להשתמש בשוקולד חלב, מריר או לבן בתוך הלביבות. הטעמים ישתנו בהתאם.
  • מומלץ להגיש את הלביבות חמות וטריות.

בתיאבון





הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.