1. עמוד הבית
  2. אוכל
  3. מתכונים

המתכון המושלם לחנוכה: שילוב פנטסטי של מזרח ומערב

המתכון המושלם לחנוכה:  פרגית צלויה בקרם קוקוס. חלב הקוקוס שמגיע אלינו מארצות המזרח, והשתלט על המטבח המערבי, מוצא עצמו משתלב יפה כמעט בכל תבשיל, והטעם - פשוט מעדן. כדאי לנסות! 

Print השף חיים בורנשטיין , כ"ח כסלו תשע"ט 06/12/2018 18:19
תגיות:

השף החרדי מציג פרגית צלויה מוקרמת בקרם קוקוס פרגית צלויה מוקרמת בקרם קוקוס צילום: השף חיים בורנשטיין

מצרכים:

 

4-5 סטייק פרגית

1 חלב קוקוס (מגיע בשימורים או בקרטון)

1 בצל יפה

1 סלסילת פטריות שמפיניון

2 יח' גזר חתוך גס

3 ענפי סלרי

מעט טימין

מלח דק

פלפל שחור גרוס

 

אופן ההכנה:

 

על מחבת פסים צולים את הפרגיות טוב משני הצדדים. בינתיים על מחבת מטגנים טוב את הבצל והפטריות עד להזהבה.

מוסיפים את הגזר והסלרי עד שהם כמעט מוכנים.

מוסיפים את קרם הקוקוס, משאירים על אש נמוכה, חותכים את הפרגית הצלויה לקוביות יפות, ומוסיפים לתבשיל.

מתבלים מערבבים ומתקנים תיבול.

משאירים על אש נמוכה עד שהקרם מצטמצם לכחצי מהכמות שלו.

בתאבון!!





הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.