1. עמוד הבית
  2. נשים
  3. אוכל

מתכון לעוף שתמיד מצליח

יש אמרה שטוענת שעוף אי אפשר להרוס. אם בכל זאת אתם עדיין מחפשים את הסוד לעוף שתמיד מצליח - הנה המתכון לפניכם

מיכל שווץ , י"ז אדר תשע"ט 22/02/2019 00:16

לכבוד שבת קודש עוף שתמיד מצליח עוף שתמיד מצליח צילום: מיכל שווץ

 

6-8 כרעיים.

למרינדה:

3/4 כוס שמן.

3-4 שיני שום כתושות.

4 כפות רוטב סויה.

חצי כוס רוטב צ’ילי מתוק.

4-5 כפות דבש או סילאן (זה לא משנה).

כף גדושה קטשופ.

כפית פפריקה.

מלח.

פלפל שחור גרוס.

אופן הכנה:

לערבב את כל מרכיבי המרינדה, לשפוך על חלקי העוף ולעסות אותם עם הרוטב.

להכניס למקרר לפחות ל-5-6 שעות (אפשר גם כל הלילה) ממליצה כ-12 שעות, כשהעור כלפי מטה כדי שהטעמים יתמזגו עם העוף.

לשים את העוף בתוך תבנית חסינה, לכסות ברדיד אלומיניום ולהכניס לתנור שחומם מראש 200 מעלות למשך כשעה.

להוריד את חום התנור ל- 180 ולהסיר את רדיד האלומיניום ולתת לעוף לתפוס צבע כ- 20 דקות (לקבלת צבע מעין זהוב).

בהצלחה.






הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
  1. יש לך את זה ביותר יקר ?? ושומני ??  

    רובי

  2. אפשר להרוס עוף! עם... סוכר /קטשופ בבישול!