צפו במתכון מצולם לעוגיות נימוחות
הכנות לקראת שבת קודש בעיצומן • מחפשת עוד מתכון שיגוון ויעשיר את טעמה של המלכה? 'שוקולד השחר העולה' עם מתכון קליל לעוגיות נימוחות וטעימות
- הדס אריאל
- ה' טבת התשע"ו
אופן הכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות.
בקערה מערבבים את כל המצרכים לתערובת אחידה וחלקה.
מניחים כפיות מהתערובת על תבנית מרופדת בנייר אפייה, עם מרווחים (העוגיות מתרחבות באפייה). אם רוצים, מפזרים מעט מלח גס (2-3 גרגרים) מעל כל עוגיה.
אופים במשך 9 דקות, עד שהעוגיות מתנפחות ומקבלות מראה סדוק.
מוציאים מהתנור ומניחים בצד כ- 10 דקות על מנת שהעוגיות יתייצבו והשוליים יעשו פריכים.
מחלצים מנייר האפייה ומגישים, ניתן לשמור בקופסה במקרר עד ארבעה ימים.
עוגיות השחר נימוחות, טעימות וקלות!
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות