י"ט ניסן התשפ"ד
27.04.2024
המאכל המרוקאי

מתכון לסלט מטבוחה חריפה בטעם של עוד

ערב שבת לא מפספסים את הסלט האהוב של מטבוחה חריפה ומושלמת בטעם של עוד, בתוספת החלה הטרייה של ליל שבת ועם ניחוחות המאכלים באוויר יעשה לכם את סעודת השבת מוצלחת וטעימה שתשאיר לכם טעם של עוד

מתכון לסלט מטבוחה חריפה בטעם של עוד
סלט מטבוחה חריפה צילום: יגאל אמדדי

מתכון לסלט מטבוחה חריפה בטעם של עוד

המצרכים לסלט מטבוחה חריפה בטעם של עוד:

  • 2 גמבה אדומה
  • 4 עגבניות בשלות
  • 2 פלפל חריף ירוק או אדום טריים
  • חצי ראש שום קלוף
  • כחצי כוס שמן
  • כ4 כפות רסק עגבניות
  • כף גדושה פפריקה מתוקה בשמן
  • פלפל שחור
  • כף אבקת מרק
  • כמון
  • כורכום

אופן ההכנה לסלט מטבוחה חריפה בטעם של עוד:

  1. חממו מחבת עם שמן וטגנו את הגמבות, הוסיפו את הפלפל חריף, השום והעגבניות והמשיכו לטגן תוך כדי ערבוב
  2. הוסיפו את הרסק ותבלו, השאירו על האש עד לאידוי של הנוזלים ועד שהמטבוחה מסמיכה.
  3. הוציאו מהאש ואחסנו בקופסא עד לסעודת שבת
  4. בהצלחה רבה ובתאבון.

המתכון מאת: יגאל אמדדי, שף ויועץ קולינרי

מתכון סלט מטבוחה

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד