מאפה חגיגי למוצ"ש
מתכון לחלת פסטו צהובה וטעימה במיוחד
נשארה לכם חלה משבת? זה הזמן לשדרג אותה למאפה טעים במיוחד ביצירתיות מושלמת של חלה ברוטב פסטו וגבינה צהובה ותוכלו להנות ממנה בסעודת מלווה מלכה עשירה ומכובדת
- חני לוין
- ה' כסלו התשפ"א
חלת פסטו צהובה צילום: יגאל אמדדי
מתכון לחלת פסטו צהובה וטעימה במיוחד
המצרכים לחלת פסטו צהובה וטעימה במיוחד:
- חלה
- גבינה צהובה
- שומשום
לרוטב פסטו:
- כוסברה
- בזיליקום
- שום
- שמן זית
- מעט סוכר
- מלח
- אגוז מוסקט
אופן ההכנה לחלת פסטו צהובה וטעימה במיוחד:
- את החלה חיתכו פסים לאורך ולרוחב לא עד הסוף (כך שיוצא לכם חריצים עמוקים)
- הכניסו למעבד מזון את כל המצרכים לרוטב וטחנו היטב עד לקבלת רוטב פסטו חלק
- מרחו את רוטב הפסטו על החלה החתוכה
- פזרו גבינה צהובה מגורדת ומעליה פזרו שומשום
- הכניסו לתנור בחום 200 מעלות למשך 15 דקות
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: יגאל אמדדי שף ויועץ קולינרי
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות