י"ט אדר ב' התשפ"ד
29.03.2024
ללא גלוטן

אטריות צבעוניות בגבינות ובתיבול עדין

המתכון הזה מעולה לאלו הסובלים מצרבות קמחים או לכל חולה צליאק | אטריות צבעוניות ללא גלוטן, במבחר גבינות ובתיבול מושלם מתאים לכל ארוחת ערב ומשדרג אותה לחגיגית יותר

אטריות צבעוניות בגבינות ובתיבול עדין
אטריות ללא גלוטן צילום: יהודית וינטרוב

מתכון לאטריות צבעוניות בגבינות ובתיבול עדין

זמן הכנה: 30 דקות. זמן אפיה: 25 דקות.

המצרכים לאטריות צבעוניות בגבינות ובתיבול עדין:

  • 1 חב' אטריות צבעוניות ללא גלוטן
  • 3/4 קופסת קוטג' קטנה
  • קוביות גבינה מלוחה
  • גבינה צהובה מגורדת
  • מלח
  • שמן זית
  • תיבול מעורב של שומשום

אופן ההכנה לאטריות צבעוניות בגבינות ובתיבול עדין:

  1. בסיר עם מים בשלו את האטריות עד לריכוך, שטפו תחת הברז וסננו.
  2. בקערה נפרדת ערבבו את יתר המצרכים מלבד התיבול המעורב, הוסיפו את האטריות לקערת הגבינות, ערבבו היטב ושפכו לתבנית מרופדת בנייר אפיה.
  3. הכניסו לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 25 דקות.
  4. הוציאו מהתנור, ובזמן ההגשה פזרו מעט מהתיבול המעורב מלמעלה.
  5. ניתן להוסיף או לשנות טעמים כפי שאוהבים

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: יהודית וינטרוב

מתכון אטריות חלבי

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד