ט"ו ניסן התשפ"ד
23.04.2024
בשילוב ירקות עסיסים

מתכון לפרוסות חציל צלויות בתנור

ארוחת ערב מפנקת וטעימה של פרוסות חציל מוברשות בשמן במילוי של עגבנייה וגמבה קצוצים בשילוב של כוסברה הצלויים יחדיו בתנור ויוצרים מראה וטעם עסיסי במיוחד, בהגשה עם טחינה מזולפת מלמעלה הארוחה תצא מוצלחת יותר

מתכון לפרוסות חציל צלויות בתנור
פרוסות חציל צלויות בתנור צילום: מיכל אלטהיים

מתכון לפרוסות חציל צלויות בתנור / מיכל אלטהיים

זמן הכנה: 25 דקות. זמן אפיה: 60 דקות.

המצרכים לפרוסות חציל צלויות בתנור:

  • 2 חצילים
  • שמן
  • עגבנייה קצוצה
  • גמבה קצוצה
  • שום כתוש
  • שמן זית
  • פלפל שחור
  • מלח
  • כוסברה/ פטרוזיליה קצוצים

אופן ההכנה לפרוסות חציל צלויות בתנור:

  1. פרסו את החצילים לאורך המליחו והניחו במסננת למשך 60 דקות.
  2. הניחו את פרוסות החציל בתבנית מרופדת בנייר אפיה והברישו אום בשמן משני הכיוונים
  3. בקערה הכניסו את העגבנייה, הגמבה, השום, שמן זית, פלפל שחור, מלח, וכוסברה/ פטרוזליה
  4. ערבבו הטב והניחו מהתערובת על פרוסות החצילים.
  5. הכניסו לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 60 דקות.
  6. בהגשה זלפו טחינה גולמית ופזרו מעט כוסברה טרייה

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון חצילים עגבניות

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד