לפתוח את הבוקר
מתכון לפחזניות במילוי קצפת
אין כמו לפתוח את הבוקר עם פחזניות אווריריות ממולאות בקצפת בוהקת ואבקת סוכר המפוזרת מלמעלה | מתכון מעולה וקל להכנה של פחזניות מושלמות
- חני לוין
- י' אדר התשפ"א
פחזניות במילוי קצפת צילום: מירב מלכה
מתכון לפחזניות במילוי קצפת / מאת: מירב מלכה.
זמן ההכנה: 35 דקות. זמן אפיה: 20 עד 30 דקות.
המצרכים לפחזניות במילוי קצפת:
- 1 כוס מים
- 2 סוכר וניל
- 2 כפות תמצית וניל
- 1/2 כוס שמן
- קורט מלח
- 1 כוס קמח
- 3 ביצים
למילוי:
- שמנת מתוקה / קצפת צמחית
- 3 כפות גדושות פודינג ווניל
אופן ההכנה לפחזניות במילוי קצפת:
- בסיר על האש הכניסו את המים, השמן, המלח, סוכר וניל ותמצית וניל והביאו לרתיחה.
- כבו את האש והוסיפו את הקמח, בעזרת כף עץ ערבבו היטב עד לקבלת בצק אחיד.
- העבירו את הבצק החם למיקסר עם וו גיטרה וערבלו עד ליוצא אדים, לאחר שהבצק הצטנן מעט הוסיפו ביצה אחת וערבלו לבצק פירורים, הוסיפו את הביצה השניה וערבלו לבצק אחיד הוסיפו את הביצה השלישית וערבלו עד לקבלת בצק אחיד ודביק.
- העבירו את הבצק לשקית זילוף וזלפו שושנים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- הכניסו לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 20 עד 30 דקות עד להזהבה.
- אין לפתוח את התנור לפני שהפחזניות מזהיבות אחרת הן ינחתו.
- הוציאו מהתנור וצננו.
הכנת הקצפת:
- הקציפו את השמנת המתוקה או הקצפת הצמחית עם הפודינג עד לקבלת קצף יציב.
מילוי הפחזניות:
- פיתחו בעזרת סכין כל פחזנית ומלאו אותה בקצפת. פזרו מלמעלה אבקת סוכר או זלפו שוקולד.
בהצלחה רבה ובהנאה.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות