י"ט אדר ב' התשפ"ד
29.03.2024
קל להכנה

מתכון לחמוסתה - מרק קובה

אוכל מסורתי מחמם ומתאים ליום סגריר | מרק קובה הנקרא "חמוסתה" מורכב מכרפס, עלי סלק, תבלינים וקציצות קובה מוכנות, היוצרים יחד ארוחת צהרים טעימה וקלה להכנה

מתכון לחמוסתה - מרק קובה
חמוסתה - מרק קובה צילום: תהילה גיגי

מתכון לחמוסתה - מרק קובה

זמן ההכנה: 25 דקות. זמן בישול: 25 דקות

המצרכים לחמוסתה - מרק קובה:

  • 5 שיני שום
  • 1 חבילת כרפס קצוץ
  • 1 חבילת עלי סלק קצוצים
  •  2 לימונים סחוטים
  • 1 חבילת קובה
  • אבקת מרק עוף
  • מלח
  • פלפל שחור
  • כורכום
  • כמון
  • מים רותחים עד ל3/4 מהסיר.

אופן ההכנה לחמוסתה - מרק קובה:

  1. חממו סיר עמוק עם מעט שמן וטגנו את השום עד להזהבה הוסיפו את הכרפס ועלי הסלק וטגנו כרבע שעה, הוסיפו תבלינים וערבבו הוסיפו מים רותחים ובשלו במשך 10 דקות.
  2. הוסיפו את הקובה הקפוא והביאו לרתיחה, הנמיכו את האש ובשלו במשך 25 דקות, בסוף הוסיפו את הלימון וערבבו היטב.

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: תהילה גיגי

מתכון מרק קובה

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד