מהמטבח התימני
מתכון לסלט סחוג חריף אש
לאוהדי הסלטים החריפים, מתכון קל ומהיר להכנה בשילוב עגבנייה, שום, פלפל חריף, ירק ותבלינים הנטחנים יחדיו ויוצרים את המאכל המוכר והאהוב, מלא טוב טעם וחריפות משגעת, ויכניס לכם ריח משובח לשולחן החג
- חני לוין
- י"ב ניסן התשפ"א
סלט סחוג חריף צילום: אורלי מוסאי
מתכון לסלט סחוג חריף אש
זמן ההכנה: 15 דקות.
המצרכים לסלט סחוג חריף אש:
- 1 פלפל ירוק חריף
- 3 שיני שום כתוש
- 1 עגבנייה
- מלח
- כמון
- חופן כוסברה קצוצה
- חופן פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה לסלט סחוג חריף אש:
- למעבד מזון הכניסו את כל המצרכים וטחנו היטב עד למרקם אחיד וחלק.
- העבירו לקופסת אכסון ושמרו בקירור עד להגשה.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: אורלי מוסאי
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות