יוקרתי
מתכון מעניין: מרק דגים לקוסקוס טעים ברמות
אוהבים קוסקוס ומרק? קבלו את המנה המשודרגת שפשוט תתמכרו אליה, מרק לקוסקוס עם קוביות דג נילוס המוסיף טעם ונותן תוצאה למנה יוקרתית ומוצלחת יותר
- נועם זיגדון
- י"ג תמוז התשפ"א
מרק דגים לקוסקוס צילום: נועם זיגדון
מתכון למרק דגים לקוסקוס טעים ברמות
המצרכים למרק דגים לקוסקוס טעים ברמות:
- 1 ק"ג דג נילוס חתוך לקוביות בנוניות
- 1 בצל גדול חצוי ופרוס
- 5 שיניי שום קצוצות דק
- 1 כף רסק עגבניות
- 1 כף פפריקה מתוקה
- 1כפית כורכום
- 1 כפית קימל טחון
- ½ כפית פלפל שחור
- תפוחי אדמה חתוכים לרבעים
- דלעת חתוכה לקביות
- גזרים חתוכים לפרוסות עבות
- קישואים חתוכים לפרוסות עבות
- 1 כוס גרגרי חומוס מבושלים
- 2 כוסות מים
- 1 כף מלח
- ¼ כוס שמן
אופן ההכנה למרק דגים לקוסקוס טעים ברמות:
- בסיר רחב מטגנים את הבצל עם מעט שמן עד להזהבה
- מוסיפים את השום והתבלינים, ממשיכים לטגן תוך ערבוב כשתי דקות
- מוסיפים את המים ואת הרסק ומבשלים כ-5 דקות
- מוסיפים את הירקות והחומוס, מבשלים כרבע שעה ומוסיפים את הדגים
- מבשלים כ-30 דקות נוספות עד לבישול מלא.
- מומלץ לאכול עם קוסקוס
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות