הכנה מהירה וקלילה
מתכון לתפוחי אדמה שלמים בתנור עם עוף אינדיאני
מנה עיקרית הכי מהירה שתוכלו להכין, טעימה ויוקרתית, מתכון לעוף אינדיאני עם תפוחי אדמה מעוכים בזילוף שמן זית ובצל מטוגן
- נועם זיגדון
- י"ג אב התשפ"א
- 1 תגובות
תפוחי אדמה שלמים בתנור עם עוף אינדיאני צילום: נועם זיגודון
מתכון לתפוחי אדמה שלמים בתנור עם עוף אינדיאני
המצרכים לתפוחי אדמה שלמים בתנור עם עוף אינדיאני:
לתפו"א:
- 12 תפוחי אדמה קטנים
- 2 בצלים קצוצים ומטוגנים עד להשחמה עם מעט שמן
- מלח גס
- פלפל שחור גרוס
- שמן זית
לעוף אינדיאני:
- עוף שלם או כרעיים
- 6-8 כפות מלח גס
אופן ההכנה לתפוחי אדמה שלמים בתנור עם עוף אינדיאני:
הכנת תפו"א:
- מכניסים את תפוחי האדמה לשקית קוקי, סוגרים אותה ומכניסים למיקרוגל בחום גבוה במשך 12 דקות
- מועכים מעט כל אחד בעזרת מועך פירה.
- מניחים בתבנית ומזלפים מעל שמן זית, מתבלים בפלפל שחור ומלח ומפזרים בצל מטוגן
- מכניסים לתנור שחומם מראש על-200° למשך כ-20 דקות
הכנת עוף אינדיאני:
- שוטפים היטב ומסדרים את העופות במגש
- מפזרים סביב העופות את המלח
- שימו לב שלא יגע בעופות רק מסביב
- מכניסים לתנור שחומם מראש על -200° ואופים במשך כשעה
- מוציאים ומגישים לצד תפו"א.
קרדיט למתכון תפו"א: סיגל ימין
המתכונים מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות