משובח
מתכון לקציצות פטריות טעימות במיוחד
חגיגה לאוהבי השמפיניון, מתכון מוצלח לקציצות פטריות עם גזר, תפוחי אדמה וירק קצוץ בשילוב קוביות הבצל והתבלינים יוצרים תוספת רכה למנה מוצלחת ומשובחת
- שולמית שחר
- י"ג אב התשפ"א
קציצות פטריות טעימות במיוחד צילום: שולמית שחר
מתכון לקציצות פטריות טעימות במיוחד / מאת: שחר שולמית
המצרכים לקציצות פטריות טעימות במיוחד:
- 1 גזר בינוני
- 2 תפוחי אדמה בינוניים (כ300 גרם)
- 1/2 חבילה פטרוזיליה
- 250 גרם פטריות שמפיניון
- 1 בצל קטן
- 150 גרם קמח
- 1 כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור
- 1 כפית פפריקה מתוקה
- 1/2 כפית כורכום
- 1 ביצה גודל לארג'
אופן ההכנה לקציצות פטריות טעימות במיוחד:
- מבשלים את תפוחי האדמה והגזר עם הקליפה עד לריכוך
- מסננים היטב מהמים מקלפים ומגוררים אותם בפומפייה גסה
- בתוך קערה שוטפים וקוצצים דק את הפטרוזיליה ומוסיפים לקערה
- מקלפים את הבצל וקוצצים אותו דק דק ומוסיפים אותו לקערה
- שוטפים וגוררים את הפטריות במגרדת גסה ומוסיפים אותן לקערה
- מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים היטב
- מחממים מחבת טפלון שקעים לחום בינוני ושמים 1/2 כפית שמן בכל שקע ומניחים בכל שקע בערך כמות של 2 כפות מהמסה ועם כפית משטחים את זה לעיגול יפה
- מטגנים את הקציצות עד שמלמעלה המסה יבשה ולא דביקה למחבת וזה הזמן להפוך את הקציצות ולטגן את הצד השני עד הזהבה.
הערה: לפני כל טיגון מוסיפים טיפת שמן לשקעים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות