י"ט אדר ב' התשפ"ד
29.03.2024
טעים ומוצלח

מתכון לקציצות בשר ברוטב אורגנו

קציצות בשר מיוחדות ומלאות טעם המתבשלות ברוטב אדום בשילוב של אורגנו ומגוון תבליני הבית יוצרים מנה טעימה ומוצלחת המתאימה במיוחד לארוחת הצהריים

מתכון לקציצות בשר ברוטב אורגנו
קציצות בשר ברוטב אורגנו צילום: נועם זיגדון

מתכון לקציצות בשר ברוטב אורגנו

המצרכים לקציצות בשר ברוטב אורגנו:

לקציצות:

  • 1 ק"ג בשר טחון
  • 2 בצלים קצוצים דק
  • 1/2 חבילה פטרוזיליה
  • פלפל שחור
  • מלח

לרוטב:

  • 3 כפות רסק עגבניות
  • 1/2 ראש שום
  • פפריקה חריפה
  • 1/2 כף מרק עוף
  • פלפל שחור
  • אורגנו
  • מלח
  • מים
  • שמן

אופן ההכנה לקציצות בשר ברוטב אורגנו:

  1. מחממים סיר עם מעט שמן ומוסיפים את הרסק וכוס מים, מערבבים היטב, מוסיפים את השום והתבלינים, מערבבים ומביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כ15 דקות. ( יש להוסיף מים במידת הצורך, המרקם צריך להיות כמו רוטב ספגטי)
  2. בקערה מערבבים היטב את הבשר עם הפטרוזיליה והבצל, מתבלים ומערבבים היטב.
  3. יוצרים כדורים ומכניסים לסיר עם הרוטב.
  4. מוסיפים מים ומביאים לרתיחה מנמיכים את האש ומבשלים כ-40 דקות עד לבישול הקציצות.
  5. מגישים לצד אורז לבן או כל מה שאוהבים.

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: נועם זיגדון

מתכון קציצות בשר רוטב

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד