טעימות ורכות במיוחד
מתכון לקציצות דגים ברוטב אדום
מנת דגים קלה ומשביעה שכל ילד אוהב, שילוב קציצות הדגים הביתיות יחד עם הרוטב האדום יוצרים מנה עשירה ומלאת ויטמינים, מתאימה כארוחת צהרים או כמנת פתיחה לילדים בערב שבת
- חני לוין
- ד' אלול התשפ"א
קציצות דגים ברוטב אדום צילום: חני לוין
מתכון לקציצות דגים ברוטב אדום
המצרכים לקציצות דגים ברוטב אדום:
לקציצות:
- 2 דגי פילה מושט ללא עור
- מלח
- פפריקה
- פלפל שחור
- 2.5 כפות פירורי לחם
- גריל דג
- תבלין על האש
- 1/2 כפית רסק עגבניות
לרוטב:
- 1/2 בצל קצוץ
- 2.5 כוסות מים (או יותר לפי בגודל הסיר)
- 2.5 כפות רסק עגבניות
- מלח
- פלפל שחור
- פפריקה
אופן ההכנה לקציצות דגים ברוטב אדום:
- בקערה מכניסים את הדגים וטוחנים בעזרת בלנדר עד לקבלת מרקם רך
- מוסיפים את יתר המצרכים לקציצות ומערבבים היטב עד לקבלת עיסה אחידה.
- מכדררים את העיסה לכדורים ומניחים בצד.
- מחממים סיר עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה.
- מוסיפים את המים ויתר המצרכים לרוטב ומערבבים היטב עד לקבלת רוטב אחיד.
- מוסיפים את הקציצות ואם יש צורך מוסיפים מעט מים.
- מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה במשך כ30 דקות עד לבישול מלא.
- מגישים לצד אורז / קוסקוס או כל מה שאוהבים.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות