מיוחד ויוקרתי
מתכון לפטיפור ביסקוויט פטל
פטיפור יוקרתי ומרשים המתאים לכל אירוע מיוחד, חגים או שבתות, שכבת בצק פריך קוקוס הנחה על בסיס קקאו מיוחד עם גנאש ועיטורים אהובים
- שולמית שחר
- ה' תשרי התשפ"ב
פטיפור ביסקוויט פטל צילום: שולמית שחר
מתכון לפטיפור ביסקוויט פטל / מאת: שחר שולמית
המצרכים לפטיפור ביסקוויט פטל: (38 יחידות)
לחטיף הביסקוויטים:
- 250 גרם ביסקוויטים בטעם פטל
- 250 גרם גבינת מסקרפונה
- 100 גרם אבקת סוכר
- 100 גרם קוקוס
- 100 גרם אבקת שקדים
לבצק פריך קוקוס:
- 185 גרם קמח
- 20 גרם קקאו
- 120 גרם קוביות חמאה קרה
- 50 גרם אבקת סוכר
- 20 מ"ל מים קרים
אופן ההכנה לפטיפור ביסקוויט פטל:
הכנת חטיף הביסקוויטים:
- טוחנים במעבד מזון את הביסקוויטים לאבקה
- מוסיפים את שאר המצרכים ומעבדים עד לאיחוד
- ממלאים את תבניות הסיליקון הייעודית במסה ומקפיאים לפני חילוץ
הכנת בצק פריך קוקוס:
- במעבד מזון או במיקסר עם וו גיטרה מעבדים את כל המצרכים מלבד המים עד למראה פירורי
- מוסיפים את המים ומעבדים עד לאיחוד בסיסי ותו לא
- מרדדים את הבצק בין 2 ניירות אפיה לעובי של 1/2 סנטימטר ומקפיאים שעה
- קורצים בקורצן את הצורה המומלצת ומניחים אותה על גבי סילפן או נייר אפיה ומקפיאים שוב לשעה
- אופים את העוגיות בתנור שחומם מראש ל170 מעלות כ15 דקות עד הזהבה ומצננים לפני חילוץ
הרכבה:
- ממלאים את השקע בממרח מיליק תות שמדולל במעט חלב
- מצמידים את הבסיס הפריך לחטיף הביסקוויטים במעט גנאש ומקשטים לפי הטעם
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות