טרמיסו גבינה – מתכון לשבועות באדיבות טרה
הקינוח האולטימטיבית לשבועות בהגשה חגיגית במיוחד • שילוב מנצח של קפה וגבינה בהרכב טעמים מושלם, שמתאפשר תודות לשמנת 32% החדשה של טרה בכשרות בד"ץ העדה החרדית
- כתבה מקודמת
- כ"ג אייר התשפ"ב
טרמיסו גבינה צילום: יח"צ
מצרכים
- 2 מכלים שמנת מתוקה 32% טרה
- 2 חבילות גבינת טוב טעם
- כוס סוכר
- כפית תמצית ווניל
- 10 יחידות בסקוטים
- חצי כוס אספרסו \ קפה נמס (מרוכז, כשתי כפיות מלאות)
- 2 וחצי כפות קקאו איכותי
אופן הכנה
- מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר, עד קבלת קצפת רכה.
- מערבבים היטב בקערה את הקצפת, גבינת טוב טעם ותמצית הווניל.
- טובלים את הבישקוטים באספרסו (טבילה מהירה) ומניחים בתחתית כוס יין או תבנית (לכוס היין יש לשבור לחצי את הבישקוט לפני הטבילה באספרסו).
- יוצקים על הבישקוטים את תערובת הגבינה, ומפזרים מלמעלה את הקקאו בעזרת מסננת קטנה.
המלצת השף
- להוסיף אגוזים גרוסים לתערובת הגבינה
- להקציף את השמנת המתוקה עם סוכר חום.
בתיאבון
שף ברק חי חורש והמחלקה הקולינרית של מחלבת 'טרה'
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות