עסיסי וטעים
מתכון לכבדים עם בצל, פטריות וירק קצוץ
לאוהדי הכבדים: קבלו מתכון עסיסי ומלא טעמים של כבדים המתבשלים יחד עם רצועות בצל, חצאי פטריות וכוסברה קצוצה, מתובלים בטוב טעם ומעניקים לכם מנה בשרית יוקרתית ומהירה
- חני לוין
- כ"ג אייר התשפ"ב
כבד עם פטריות ובצל צילום: ורד כהן
מתכון לכבדים עם בצל, פטריות וירק קצוץ / המתכונים של ורד כהן
המצרכים לכבדים עם בצל, פטריות וירק קצוץ:
- 1.5 בצל חתוך לרצועות
- 1 חב' פטריות חצויות
- 1 כפית מלח
- מעט פלפל שחור
- 1 כפית כמון
- 1/4 כפית כורכום
- 1/2 כפית תבלין מעורב
- 1 חב' כבד לאחר הצלייה
- 1/2 כוס מים רותחים
- חופן כוסברה קצוצה
- 1 כפית סילאן
אופן ההכנה לכבדים עם בצל, פטריות וירק קצוץ:
- מחממים סיר עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה
- מוסיפים את הפטריות והתבלינים ומערבבים היטב
- מוסיפים את הכבדים הצלויים והמים הרותחים ומערבבים בעדינות
- מוסיפים את הסילאן וכוסברה הקצוצה ומבשלים במשך כ10 דקות.
- מגישים עם כל מה שאוהבים.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות