י' סיון התשפ"ד
16.06.2024

מתכון לגלילי ופל במילוי וניל ולוטוס

הקינוח הכי קל, מרשים וטעים של גלילי וופל ממולאים בקרם וניל ולוטוס ומצופים בלוטוס ושבבי קוקוס המעניקים את הטעם המושלם לקינוח מלא עניין

מתכון לגלילי ופל במילוי וניל ולוטוס
גלילי ופל במילוי וניל ולוטוס צילום: אסתי זוהרץ

מתכון לגלילי ופל במילוי וניל ולוטוס / אסתי זוהרץ

אופן ההכנה לגלילי ופל במילוי וניל ולוטוס:

  • 1 חבילת גלילי ופל למילוי
  • 1 מיכל שמנת מתוקה 250 מיל / קצפת צמחית
  • 2 כפות פודינג וניל
  • ממרח לוטוס
  • שבבי קוקוס לקישוט

אופן ההכנה לגלילי ופל במילוי וניל ולוטוס:

  1. מקציפים את השמנת המתוקה עם פודינג עד לקבלת קצפת יציבה
  2. מוסיפים לקצפת 2 כפות ממרח לוטוס ומערבבים בעדינות בתנועות קיפול
  3. מעבירים את הקצפת לשקית זילוף ומזלפים לתוך הגלילים
  4. מניחים בקופסא אטומה ומכניסים להקפאה במשך שעה
  5. לאחר שעה. ממיסים ממרח לוטוס במיקרוגל וטובלים את שתי קצוות הגליל בממרח המומס ולאח"מ מפזרים עליהן שבבי קוקוס
  6. מכניסים לשקית זילוף 2 כפות ממרח לוטוס וממיסים במקרוגל מספר שניות, מזלפים פסים על הגלילים הממולאים ומכניסים להקפאה במשך 4 שעות או עד להגשה.

בהצלחה רבה ובתאבון

 

קינוח מתכון

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד