נשלח ב-5/4/2020 04:03 |
|
| |
אתו30
היי, אני חדשה כאן
רווקה בת 30 ומתמודדת עם אישיות גבולית
אשמח מאווד אם אנשים המתמודדים עם אותה הפרעה יכולים לשתף איך הם מתמודדים איתה ביומיום ובעיקר עם שמירה וקיום תורה ומצוות..
|
|
|
|
נשלח ב-11/4/2020 21:36 |
|
| |
רוניתלזר
שלום לך אני רואה שהזמנתך לשיתוף לא נענתה. אך כמובן שאת מוזמנת אם תרצי לשתף על האתגר שלך עם קיום המצוות מועדים לשמחה
srlazar@gmail.com
פתח תקווה- ב'ב
|
|
|
נשלח ב-18/4/2020 21:53 |
|
| |
היי ,
שולחת לך חיבוק וירטואלי.
אני מזדהה איתך ויכולה להבין..
אשתף באחת ההתמודדויות שלי שקשורה לאורח החיים הדתי.
כחלק מההתמודדות המאתגרת עם ההפרעה יש לנו קושי בוויסות רגשות וגם בוויסות דחפים.
קושי זה מתבטא בין השאר בקושי להמתין בין בשר וחלב, קושי לחכות עד שתצא שבת... במיוחד כשהיא כל כך ארוכה...
בזמן האחרון מאז החליפו לשעון קיץ מצאנו בבית פתרון שעוזר עם השבת הארוכה.
אנחנו עורכים קידוש חלבי לאחר תפילת המרפסות, הפסקה ומנוחה כ 3 שעות ואז סעודה בערך ב3, דבר שמחלק את האחה"צ הארוך ונותן לי תחושה שהשבת כביכול קצרה ואפשרית יותר.
תוקן על ידי angellla ב- 18/04/2020 21:54:23
|
|
|
נשלח ב-29/6/2020 05:34 |
|
| |
אאוצ׳! בדיוק נרשמתי ופתחתי אשכול! אז יש לי כבר שתים... אנגלה, תוכלי בבקשה לשתף בערך בת כמה את, מתוך הנחה שאת לא בת 3 כפי שרשמת בפרופיל... ואחר כך יש לי עוד כמה שאלות. למתקדמים :-)
וגם את שם, איתו30, נעים מאוד.
אה, לא הצגתי את עצמי- כמובן בורדרליין.
|
|
|
נשלח ב-2/7/2020 22:12 |
|
| |
תלתליה כתבה: |  | אאוצ'! בדיוק נרשמתי ופתחתי אשכול! אז יש לי כבר שתים... אנגלה, תוכלי בבקשה לשתף בערך בת כמה את, מתוך הנחה שאת לא בת 3 כפי שרשמת בפרופיל... ואחר כך יש לי עוד כמה שאלות. למתקדמים :-)וגם את שם, איתו30, נעים מאוד. אה, לא הצגתי את עצמי- כמובן בורדרליין. |
|
תלתליה, ברודרליין, אולי תספרי מה עובר עלייך ככה בתמצית. את חיה חיים רגילים כאילו ? תודה
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 02/07/2020 22:12:41
|
|
|
נשלח ב-3/7/2020 04:40 |
|
| |
התודה היתה נשמעת ממש דרישה מחקרית... :) אבל אשתף, לפחות כדי שחלק ממה שקראתי פה בפורום וקשקושי הסטיגמה קצת יתאזנו. קודם כל מהם ״חיים רגילים״...? כן, אני מתפקדת. כנראה לזה התכוונת. החיים של בעלי האישיות הגבולית נחווים בצורה פחות מווסתת, ובערך כל דבר מושפע מזה. אלו לא חיים קלים והמחשבה של מתי הם יגמרו יכולה לעבור, או יותר מלעבור, בין כמה פעמים ביום לכמה פעמים בשבוע. כל ארוע קטן יכול לערער, והשינויים במצב הרוח יכולים להיות מהירים.
אבל סך הכל יש בי עוד הרבה הרבה דברים אחרים חוץ ממנה. זה לא תופס את כל המרחב, זה כן נמצא כל הזמן ברקע.
אבל- כשם שכל בני האדם בעולם שונים, כן כל בני האדם המאובחנים עם BPD שונים זה מזה... זו סקאלה רחבה מאוד, והסימפטומים יכולים להשתנות מאחד לשני, יש גם רבים שסובלים מהפרעות נוספות על הבורדרליין, ויש עוד הרבה משתנים. כן יש איזשהו בסיס חזק שבכל אופן מאגד, ולכן כל כך הייתי רוצה קבוצה של ׳אנשים כמוני׳.
מקווה שעניתי לשאלתך....
|
|
|
נשלח ב-3/7/2020 10:38 |
|
| |
תלתליה כתבה: |  | התודה היתה נשמעת ממש דרישה מחקרית... :) אבל אשתף, לפחות כדי שחלק ממה שקראתי פה בפורום וקשקושי הסטיגמה קצת יתאזנו. קודם כל מהם "חיים רגילים"...? כן, אני מתפקדת. כנראה לזה התכוונת. החיים של בעלי האישיות הגבולית נחווים בצורה פחות מווסתת, ובערך כל דבר מושפע מזה. אלו לא חיים קלים והמחשבה של מתי הם יגמרו יכולה לעבור, או יותר מלעבור, בין כמה פעמים ביום לכמה פעמים בשבוע. כל ארוע קטן יכול לערער, והשינויים במצב הרוח יכולים להיות מהירים.אבל סך הכל יש בי עוד הרבה הרבה דברים אחרים חוץ ממנה. זה לא תופס את כל המרחב, זה כן נמצא כל הזמן ברקע.אבל- כשם שכל בני האדם בעולם שונים, כן כל בני האדם המאובחנים עם BPD שונים זה מזה... זו סקאלה רחבה מאוד, והסימפטומים יכולים להשתנות מאחד לשני, יש גם רבים שסובלים מהפרעות נוספות על הבורדרליין, ויש עוד הרבה משתנים. כן יש איזשהו בסיס חזק שבכל אופן מאגד, ולכן כל כך הייתי רוצה קבוצה של 'אנשים כמוני'. מקווה שעניתי לשאלתך.... |
|
|
|
|
נשלח ב-3/7/2020 13:41 |
|
| |
|
|
|
נשלח ב-3/7/2020 17:43 |
|
| |
תלתליה
רציף כתב: |  | תלתליה כתבה: |  | התודה היתה נשמעת ממש דרישה מחקרית... :) אבל אשתף, לפחות כדי שחלק ממה שקראתי פה בפורום וקשקושי הסטיגמה קצת יתאזנו. קודם כל מהם "חיים רגילים"...? כן, אני מתפקדת. כנראה לזה התכוונת. החיים של בעלי האישיות הגבולית נחווים בצורה פחות מווסתת, ובערך כל דבר מושפע מזה. אלו לא חיים קלים והמחשבה של מתי הם יגמרו יכולה לעבור, או יותר מלעבור, בין כמה פעמים ביום לכמה פעמים בשבוע. כל ארוע קטן יכול לערער, והשינויים במצב הרוח יכולים להיות מהירים.אבל סך הכל יש בי עוד הרבה הרבה דברים אחרים חוץ ממנה. זה לא תופס את כל המרחב, זה כן נמצא כל הזמן ברקע.אבל- כשם שכל בני האדם בעולם שונים, כן כל בני האדם המאובחנים עם BPD שונים זה מזה... זו סקאלה רחבה מאוד, והסימפטומים יכולים להשתנות מאחד לשני, יש גם רבים שסובלים מהפרעות נוספות על הבורדרליין, ויש עוד הרבה משתנים. כן יש איזשהו בסיס חזק שבכל אופן מאגד, ולכן כל כך הייתי רוצה קבוצה של 'אנשים כמוני'. מקווה שעניתי לשאלתך.... |
|
|
|
תודה :)
וענה לך שם. הכל סך הכל שמות נרדפים..
|
|
|
נשלח ב-3/7/2020 19:05 |
|
| |
תלתליה כתבה: |  | תלתליה
רציף כתב: |  | תלתליה כתבה: |  | התודה היתה נשמעת ממש דרישה מחקרית... :) אבל אשתף, לפחות כדי שחלק ממה שקראתי פה בפורום וקשקושי הסטיגמה קצת יתאזנו. קודם כל מהם "חיים רגילים"...? כן, אני מתפקדת. כנראה לזה התכוונת. החיים של בעלי האישיות הגבולית נחווים בצורה פחות מווסתת, ובערך כל דבר מושפע מזה. אלו לא חיים קלים והמחשבה של מתי הם יגמרו יכולה לעבור, או יותר מלעבור, בין כמה פעמים ביום לכמה פעמים בשבוע. כל ארוע קטן יכול לערער, והשינויים במצב הרוח יכולים להיות מהירים.אבל סך הכל יש בי עוד הרבה הרבה דברים אחרים חוץ ממנה. זה לא תופס את כל המרחב, זה כן נמצא כל הזמן ברקע.אבל- כשם שכל בני האדם בעולם שונים, כן כל בני האדם המאובחנים עם BPD שונים זה מזה... זו סקאלה רחבה מאוד, והסימפטומים יכולים להשתנות מאחד לשני, יש גם רבים שסובלים מהפרעות נוספות על הבורדרליין, ויש עוד הרבה משתנים. כן יש איזשהו בסיס חזק שבכל אופן מאגד, ולכן כל כך הייתי רוצה קבוצה של 'אנשים כמוני'. מקווה שעניתי לשאלתך.... |
|
את רגישה ויודעת להצחיק..
מה זה ברודליין ?
|
| תודה :)וענה לך שם. הכל סך הכל שמות נרדפים.. |
|
|
|
|
|
 |
|