בית פורומים כשרות

כל מה שרצית לשאול

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/9/2009 16:35 לינק ישיר 

יש לך מידע ממוקד עליהם? או שאתה מדבר באופן כללי?



דדווח על תוכן פוגעני

מנותק
נשלח ב-30/9/2009 11:40 לינק ישיר 

מסטוגי
אשמח אם תענה לי בין אם אתה יודע או לא יודע
לגבי הטבסקו כשרות K מה ומי עומדים מאחורי זה 
תודה מראש

_________________

"המחירים בשמים אל על"
      אברהם העברי




דדווח על תוכן פוגעני

מחובר
נשלח ב-4/3/2010 21:43 לינק ישיר 

רציתי לדעת איך מקיימים את המצוה של "פרט" ו"עוללות" בימינו אלה"



תוקן על ידי Itis ב- 04/03/2010 21:43:34




דדווח על תוכן פוגעני

מנותק
נשלח ב-14/10/2010 10:12 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:
ברצוני לשאול בקשר לכשרות תרופת מאלוקס פלוס. כדורי מאלוקס פלוס משמשים כתרופה נגד צרבת. לתרופה יש טעם טעים ונועד ללעיסה ולכן לכאורה צריך להיות כשר.
בחיפושים בנט מצאתי שהOU מאשר כל מוצרי מאלוקס http://www.oukosher.org/btus_issues/Behind-Fall05.pdf.
השאלה שלי זה
א. האם כדורי מאלוקס פלוס כלול באישור
ב. האם האישור כולל את כל המדינות ופסי ייצור של מאלוקס, או שזה רק כולל את ארה"ב. השאלה שלי הוא על מאלוקס שמיובא לישראל

אודה על התייחסותכם


אענה לך תשובה חלקית.

אינני יודע אם האישור הוא אך ורק על ארה"ב או לא, אך בגדול אני יכול לומר שמרכיבי המאלוקס היו כשרים גם לפני שניתנה עליהם כשרות הOU ולכן הכשרות הנ"ל התירה להשתמש במוצר המאלוקס גם אלו שיוצרו לפני נתינת הכשרות.

לגבי המאלוקס פלוס היא ידועה כתרופה בעייתית ואינה נכללת באישור הנ"ל.

נ"ב המאלוקס המיובא ארצה מיוצר באיטליה.



דדווח על תוכן פוגעני

מחובר
נשלח ב-7/7/2011 15:47 לינק ישיר 
בירה מייצור חדש

מכיוון שיש ציבור גדול שלא אוכל מחמץ שמיוצר מלפני פסח. וכל המוצרים יש כבר כשבוע לאחר הפסח מייצור חדש. ורק שתיה אין עדיין מייצור חדש. רציתי לברר מתי יהיה כבר מייצור חדש באחד משני החברות לייצור בירה שחורה. נשר מאלט של טמפו  או מאלטי בכשרות חוג פ"ת. 




דדווח על תוכן פוגעני

מחובר
נשלח ב-19/12/2011 22:56 לינק ישיר 

כתוב על בקבוקים ליד הכשרות: "בקבוק חדש" מאיזה טעם?
טבילת כלים?
יין נסך?



דדווח על תוכן פוגעני

מחובר
נשלח ב-15/2/2012 21:54 לינק ישיר 

לגבי המדיח כלים , הרבה פעמים מכניסים ביחד בשרי וחלבי, וכן רוב המדיחים לא מגיעים ל 100 מעלות כך שאי אפשר להכשירו, שכן ישנם חלקי פלסטיק כגון בסקטים [מגשים שבהם מניחים את הצלחות] וחלקים אחרים שבלועים מבשר וחלב, ולא בכל המדיחים הכלים עוברים שטיפה במים קרים, וכמעט תמיד אפשר לראות את הלכלוך שיש בדלתות ומתחת למסילות ועוד הרבה בעיות



דדווח על תוכן פוגעני

מחובר
נשלח ב-4/12/2012 10:51 לינק ישיר 

מה עם הטבסקו



דדווח על תוכן פוגעני

מחובר
נשלח ב-5/7/2017 18:18 לינק ישיר 

האם מותר להכין כבד עוף על הפלנג'ה ללא מגע ישיר עם האש והאם יש הבדל בין אשכנזים לספרדים בעניין זה


נשלח מהאנדרואיד שלי




דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
מנותק
   
בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > כשרות > כל מה שרצית לשאול
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 5 6 7 סך הכל 7 דפים.