קראתי את האשכול של הייטקיסטית
וזה עורר אותי לשים לב שבעצם מעטות כאן הנשים.
ביחסיות כמובן.
או שאני טועה?
ממה שאני זוכר זה כמעט לספור על יד אחת
אולי הגיע הזמן למסדר לפני שמתחילים לילל על אפליות. האם יש כאן נשים וכמה?
נשלח ב-26/6/2013 09:11
היות שכ- 75% מאשכולות הפורום עוסקים בפוליטיקה/סכסוכים קיימים/יצירת סכסוכים/מריבות פנימיות/דעות/השקפות/פצפוצי רוכמן ועוד, ובהם נשים לא משתתפות כלל. (הן מנצלות זמן יקר זה כדי לעשות דברים מועילים באמת, כמו לדאוג שלא יהיה כל רווח בארון הבגדים ושאר דברים שברומו של עולם)
אי לכך ובהתאם לזאת, גם אם הנשים מהוות רק כשמינית מכלל ניקי הפורום - הרי הייצוג מכובד.
תוקן על ידי הייטקיסטית ב- 26/06/2013 09:14:14
נשלח ב-26/6/2013 09:15
לספור על יד אחת?
זקף_קטן כתב:
ניק נשי
קראתי את האשכול של הייטקיסטית וזה עורר אותי לשים לב שבעצם מעטות כאן הנשים. ביחסיות כמובן. או שאני טועה? ממה שאני זוכר זה כמעט לספור על יד אחת אולי הגיע הזמן למסדר לפני שמתחילים לילל על אפליות. האם יש כאן נשים וכמה?
היות שכ- 75% מאשכולות הפורום עוסקים בפוליטיקה/סכסוכים קיימים/יצירת סכסוכים/מריבות פנימיות/דעות/השקפות/פצפוצי רוכמן ועוד, ובהם נשים לא משתתפות כלל. (הן מנצלות זמן יקר זה כדי לעשות דברים מועילים באמת, כמו לדאוג שלא יהיה כל רווח בארון הבגדים ושאר דברים שברומו של עולם)
אי לכך ובהתאם לזאת, גם אם הנשים מהוות רק כשמינית מכלל ניקי הפורום - הרי הייצוג מכובד.
תוקן על ידי הייטקיסטית ב- 26/06/2013 09:14:14
מאחר והפורום מוגדר כפורום אקטואליה, מה ציפית למצוא כאן? עדכונים לגבי סיילים וסוף עונה? אני רואה אבל שיש צדק בתחושה, לא יותר מ10 ניקיות כאן. אין להן דעות/השקפות/פצפוצי רוכמן ועוד?
תוקן על ידי גוגלים ב- 26/06/2013 11:12:13
נשלח ב-26/6/2013 11:16
לנשים יש תחומי עניין שונים מגברים (ברוך ה') אף אחד כאן לא רוצה לדמיין את פנחעס עם חצאית, נכון ?