|
נשלח ב-2/2/2016 02:05 |
|
| |
חזק ביותר!
|
|
|
נשלח ב-2/2/2016 02:39 |
|
| |
עם יש קישור כשר אשמח
|
|
|
נשלח ב-2/2/2016 02:49 |
|
| |
נשלח במיילים ע"י מרכז החדשות.
|
|
|
נשלח ב-2/2/2016 08:13 |
|
| |
|
|
|
נשלח ב-2/2/2016 08:45 |
|
| |
יישר כח
כל האומר דבר בשם אומרו וכו'
מי המחבר(ים)
|
|
|
נשלח ב-2/2/2016 08:45 |
|
| |
תוקן על ידי חייכם ב- 02/02/2016 08:47:22
|
|
|
נשלח ב-2/2/2016 13:19 |
|
| |
חוברת מנומקת ומיוחדת. חובת קריאה!
|
|
|
נשלח ב-2/2/2016 15:30 |
|
| |
תשמעו, סוף סוף יש גם לצד השני מה להגיד! שנים שאני רואה כמויות של עובדות, חוברות, פאשקוילים, סיפורים, והוכחות של הצד הירושלמי ו(כמעט) לא היה שום תגובה בצד השני, חשבתי כבר שהם באמת מבלבלים במוח ואין להם שום תשובה על כלום. כה לחי! אלא שהחוברת לא מי יודע מה מספקת אותי ואת שאלותיי. החוברת מציגה את "הזיות" הפלג, ולא באמת משכנעת שאין צדק שמה. היא רק אומרת שיש הגיון רציני במה שחברי הכנסת עשו בגלל שכך וכך. ושהכל זה הסתה ושכנוע, כת והזיות. יש לי כ"כ הרבה הערות על כל עמוד ועמוד, שהייתי כבר מעדיף את החוברת המפורטת של ויזרח אור.
|
|
|
נשלח ב-2/2/2016 15:46 |
|
| |
אתה מוזמן להעלות לכאן את ההערות שלך.
|
|
|
נשלח ב-2/2/2016 15:55 |
|
| |
נשמהשלילד כתב: |  | תשמעו, סוף סוף יש גם לצד השני מה להגיד! שנים שאני רואה כמויות של עובדות, חוברות, פאשקוילים, סיפורים, והוכחות של הצד הירושלמי ו(כמעט) לא היה שום תגובה בצד השני, חשבתי כבר שהם באמת מבלבלים במוח ואין להם שום תשובה על כלום. כה לחי! אלא שהחוברת לא מי יודע מה מספקת אותי ואת שאלותיי. החוברת מציגה את "הזיות" הפלג, ולא באמת משכנעת שאין צדק שמה. היא רק אומרת שיש הגיון רציני במה שחברי הכנסת עשו בגלל שכך וכך. ושהכל זה הסתה ושכנוע, כת והזיות. יש לי כ"כ הרבה הערות על כל עמוד ועמוד, שהייתי כבר מעדיף את החוברת המפורטת של ויזרח אור. |
|
אם אתה מעדיף את ויזרח אור. תקרא את ויזרח אור.
|
|
|
נשלח ב-2/2/2016 21:37 |
|
| |
נשמהשלילד כתב: |  | תשמעו, סוף סוף יש גם לצד השני מה להגיד! שנים שאני רואה כמויות של עובדות, חוברות, פאשקוילים, סיפורים, והוכחות של הצד הירושלמי ו(כמעט) לא היה שום תגובה בצד השני, חשבתי כבר שהם באמת מבלבלים במוח ואין להם שום תשובה על כלום. כה לחי! אלא שהחוברת לא מי יודע מה מספקת אותי ואת שאלותיי. החוברת מציגה את "הזיות" הפלג, ולא באמת משכנעת שאין צדק שמה. היא רק אומרת שיש הגיון רציני במה שחברי הכנסת עשו בגלל שכך וכך. ושהכל זה הסתה ושכנוע, כת והזיות. יש לי כ"כ הרבה הערות על כל עמוד ועמוד, שהייתי כבר מעדיף את החוברת המפורטת של ויזרח אור. |
|
לכל ניקי הכת כפי שכבר נכתב בחוברת, היא לא מיועדת אליכם....
|
|
|
נשלח ב-2/2/2016 23:37 |
|
| |
עברתי על החוברת, כל מילה פנינה. הכל כתוב בצורה כל כך בהירה וחדה, ובישרות מדהימה. שאך טבעי הוא שאין לניקי הכת תגובה עניינית.
|
|
|
נשלח ב-3/2/2016 00:07 |
|
| |
עובדתי כתב: |  | עברתי על החוברת, כל מילה פנינה. הכל כתוב בצורה כל כך בהירה וחדה, ובישרות מדהימה. שאך טבעי הוא שאין לניקי הכת תגובה עניינית. |
|
כל הכתה שלך בחידר עברה על זה או שעם אבא עברת על זה? והאם יש שם מספיק כינויי גנאי כדי שתיהיה מרוצה?
|
|
|
|
נשלח ב-3/2/2016 00:45 |
|
| |
ליטאישעבר כתב: |  | עברתי על החוברת, כל מילה פנינה. הכל כתוב בצורה כל כך בהירה וחדה, ובישרות מדהימה. שאך טבעי הוא - אין לניקי הכת תגובה עניינית.
כל הכתה שלך בחידר עברה על זה או שעם אבא עברת על זה? והאם יש שם מספיק כינויי גנאי כדי שתיהיה מרוצה? |
|
אתה מרבה לכתוב כיתה, ילד, וכדו'. בעוד אינך יודע מינימום של כתיב. וכבר אמרו חז"ל כל הפוסל וכו'.
תוקן על ידי עובדתי ב- 03/02/2016 00:46:48
|
|
|
נשלח ב-3/2/2016 01:05 |
|
| |
לפחות לא קיללת זה כבר התקדמות
|
|
|
|