נשלח ב-20/3/2019 16:23 |
|
| |
זהירות מאירוח במלונות בדרום קוריאה.
ה-CNN מדווח על יותר מ- 1600 אורחים של בתי מלון בדרום קוריאה שצולמו בחשאי במצלמות נסתרות שהותקנו בעשרות חדרים ב- 30 בתי מלון ב- 10 ערים במדינה. המשטרה שפתחה בחקירה אומרת שאין אינדיקציה שבתי המלון ידעו על כך.
|
|
|
|
נשלח ב-20/3/2019 17:05 |
|
| |
אני דוקא משתדל להזהר מהמלונות בצפון קוריאה
מעניין מאד כמה מגולשי האתר תכננו לעשות פסח בחצי האי קוריאה שדאגת להזהירם מבעוד מועד
|
|
|
נשלח ב-20/3/2019 17:27 |
|
| |
דברי
מדובר בדרום קוריאה. לצפון קוריאה קשה מאד להיכנס, אבל מי שבכל זאת בא לו לעשות שם את הפסח, יש מצב שיאכל שם מרור כפי שלא אכל כל ימי חייו.
|
|
|
נשלח ב-20/3/2019 20:00 |
|
| |
לפני כמה וכמה שנים פתחו לא רחוק מבני ברק בית מלון,
לבית המלון הגיעו כמה וכמה צדיקים וצדיקות מבני ברק,
שצולמו ללא ידיעתם, ונסחטו היטיב,
עד שמישהו חילוני נסחט,
והושיב את הסוחטים בבית הסוהר לכמה שנים טובות.
|
|
|
נשלח ב-20/3/2019 23:48 |
|
| |
גרשום כתב: |  | דברי
מדובר בדרום קוריאה. לצפון קוריאה קשה מאד להיכנס, אבל מי שבכל זאת בא לו לעשות שם את הפסח, יש מצב שיאכל שם מרור כפי שלא אכל כל ימי חייו. |
|
מי שקיבל אישור להכנס, הסיכוי שיאכל מרור קטן מאוד (אם לא יעשה שטויות כמובן) למרות שאיזה כתב חרדי ראיין מישהו שדיבר שטויות... מה שכן, ברור שאתה מוקלט מצולם ונעקב בכל הגה ותנועה גם בחדר במלון כשהמלווים שלך כביכול לא צמודים אליך. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
נשלח ב-21/3/2019 01:13 |
|
| |
מוסר השכל כדאי תמיד להתנהג בחדרי חדרים כמו שמתנהגים בגלוי, ודע מה למעלה ממך, עין רואה ואוזן שומעת וכל מעשיך בספר נכתבים
|
|
|
נשלח ב-21/3/2019 01:17 |
|
| |
איש_חשוב כתב: |  | מוסר השכל כדאי תמיד להתנהג בחדרי חדרים כמו שמתנהגים בגלוי, ודע מה למעלה ממך, עין רואה ואוזן שומעת וכל מעשיך בספר נכתבים |
|
יש דברים שמקובל ונהוג לעשות בחדרי חדרים, אי אפשר להיות בכל מקום כמו שאתה במקום ציבורי. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
נשלח ב-21/3/2019 04:34 |
|
| |
ny_ny כתב: |  |
איש_חשוב כתב: |  | מוסר השכל כדאי תמיד להתנהג בחדרי חדרים כמו שמתנהגים בגלוי, ודע מה למעלה ממך, עין רואה ואוזן שומעת וכל מעשיך בספר נכתבים |
|
יש דברים שמקובל ונהוג לעשות בחדרי חדרים, אי אפשר להיות בכל מקום כמו שאתה במקום ציבורי. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בגדול אם אתה עם בת זוגתך אז זו סחטנות שקל לעצור , הבעיה נוצרת במעשים שלא יעשו ששם החשש העצום מפרסום על ההשלכות שלו נותן את עוצמת הסחטנות וכאן טמון הבעייתיות, וככל הנראה בזה מדובר. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|