בית פורומים בחדרי חרדים

שיטות לריכוך בשר !!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/10/2019 01:45 לינק ישיר 

מס' 4 בהחלט ניתן להגיש כפרוסות, והם לגמרי לא יהיו קשות בטיפול מתאים. 
אפשר גם להכין מרינדה למשך לילה במקרר בבקבוק יין (מספיק הכי פשוט וזול) ותבלינים, בצל מחולק ל-4, 6 שיני שום, עלי דפנה ופלפל אנגלי, פטרוזיליה או סלרי וכדומה, להוסיף מים עד לכיסוי. 
בישול, קירור ופריסה ולאחר מכן שוב בישול נותן לא רק תוצאה רכה אלא גם פרוסות יפות... לרוב הרי בין כה לא מבשלים את הבישול הראשוני ברגע האחרון, ולקראת הגשה יש לחמם שוב, אז זה מסתדר מצויין.
ואל תסקלו אותי על ההצעה לעשות את הבישול הראשוני בסיר לחץ, שום דבר לא יישאר כך קשה...



דדווח על תוכן פוגעני

מנותק
נשלח ב-10/10/2019 09:25 לינק ישיר 

אז איך במסעדות בשר מגישים אותו תוך רבע שעה \ 20 דקות? מפשירים את המוכן מראש במיקרו?



דדווח על תוכן פוגעני

מנותק
נשלח ב-11/10/2019 00:40 לינק ישיר 

יישר כח גדול



דדווח על תוכן פוגעני

מחובר
נשלח ב-11/10/2019 02:21 לינק ישיר 

להפשיר את נתח הבשר טוב לחזה צלעות כתף
להשרות בתערובת של שמן מלח תבלינים .
לעסות את הבשר
ולהשאיר במשך 3/4 ימים במקרר !!
ולאפות בחום בינוני במשך 2/3 שעות !!
לקרר ולפרוס לפרוסות דקות !!



נשלח מהאנדרואיד שלי




דדווח על תוכן פוגעני

מנותק
נשלח ב-11/10/2019 13:31 לינק ישיר 

על הדרך אשאל, מתכון לאסאדו בלי עצם. אני בד"כ עושה אותו בתבשיל עם בישול ארוך. רוצה לגוון.



דדווח על תוכן פוגעני

מנותק
נשלח ב-13/10/2019 00:09 לינק ישיר 

בריין עם מלח מרכך את הבשר



דדווח על תוכן פוגעני

מחובר
נשלח ב-13/10/2019 02:07 לינק ישיר 

הערב לקחתי גוש מס' 4 מרחתי בתערובת חרדל, תבלינים ושמן זית, הכנסתי לשקית קוקי עם ירקות ויין.
הכנסתי לתנור 180 מעלות ל4 שעות.
נראה מה יצא?



נשלח מהאנדרואיד שלי




דדווח על תוכן פוגעני

מחובר
נשלח ב-15/10/2019 00:42 לינק ישיר 

קיררתי, פרסתי והחזרתי לרוטב.
בערב החג הנחתי על פלטה למשך כ3 שעות עד ההגשה, היה מצויין, רך וטעים ולא חוטים.



נשלח מהאנדרואיד שלי




דדווח על תוכן פוגעני

מחובר
נשלח ב-18/10/2019 12:20 לינק ישיר 

חסדא כתב:
אז מי אוהב מספר 4 ואיך הוא מרכך ? ומי עוד חסיד של חצי בישול -קירור ושוב בישול?


זו שיטה טובה , כי גם אפשר להתחיל תוך כדי הכנת שאר המרכיבים בריכוך הבשר בנפרד



דדווח על תוכן פוגעני

מחובר
נשלח ב-28/10/2019 10:22 לינק ישיר 

פיינרך כתב:
אז איך במסעדות בשר מגישים אותו תוך רבע שעה \ 20 דקות? מפשירים את המוכן מראש במיקרו?

מסתבר, שבמסעדות כבר יום (או כמה ימים) לפני כן הבשר שהה במרינדה, עבר עיבוד טרמי ראשוני (הבהוב בחום גבוה או טיגון קצר במחבת, בשביל צבע ו"סגירת" הבשר שלא יברחו המיצים), ועוברים לבישול איטי במכשיר סו-וויד בטמפ' כ-80 מעלות כ-12 שעות. לאחר מכן מסננים נוזלים (אותם מאחסנים בנפרד), מחלקים למנות ומאחסנים באריזות ואקום. וכאשר אתם מזמינים מנה, רק פותחים מנת ואקום, מוסיפים אליה מהנוזלים השמורים, ומסמיכים ביחד עם הבשר 12 דק' (!) בטמפ' 60 מעלות. לפעמים בכוונה מעריכים את זמן ההגשה, כדי שלקוח לא יחשוב שמגישים לו מנה מפריזר שחוממה במיקרו...
כך לדוגמא סך זמן כולל להכנת צלעות הוא 25 שעות.
בתאבון!




דדווח על תוכן פוגעני

מנותק
   
בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > שיטות לריכוך בשר !!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.