נשלח ב-17/8/2020 00:36 |
|
| |
הפגנות לשחרור נחל האסי בעמק בית שאן מידי הקיבוצים
מסביב לנחל הזורם בעמק בית שאן הוקם קיבוץ ניר דוד ונמנעה הכניסה לנחל, המפגינים דורשים לתת גישה חופשית למימי הנחל.

|
|
|
|
נשלח ב-17/8/2020 16:39 |
|
| |
לא צריך לערב פופוליזם מטופש בכל דבר
|
|
|
נשלח ב-17/8/2020 16:28 |
|
| |
A_Smithee כתב: |  | אני לא בעד הקיבוץ אבל כדי להעמיד דברים על דיוקם, הקיבוץ הוקם לפני קום המדינה ולקח הרבה שנים עד שהיו חוקי תכנון ובנייה מסודרים, לא הורסים מה שנבנה לפני זה, הנחל יפה ורחב בקיבוץ כי הם דאגו לדפן אותו בבטון ולסכור אותו ביציאה ואחרי הכל מדובר במשאב טבע מצומצם ולא סביר שקיבוץ קטן ישתלט עליו |
|
הבתים על גדת הנחל לא נבנו בקום המדינה, וגם אם כן אז שהמדינה תפקיע אותם ותפצה את בעלי הבתים. למה בעמונה ובגוש קטיף המדינה ידעה לפנות הגם שהבתים נבנו באישור ובעידוד המדינה? בנוסף, הפיכת הנחל לשמורת טבע בתשלום תחזיר מהר מאד את ההוצאות.
|
|
|
נשלח ב-17/8/2020 15:19 |
|
| |
ניוטרל כתב: |  |
|
|
|
|
|
נשלח ב-17/8/2020 14:56 |
|
| |
ny_ny כתב: |  |
יו_טיוב כתב: |  |
אחד הנחלים היפים בארץ ...
|
|
מה ה3 נקודות אחרי המשפט שכתבת אמורות לומר, אנחנו אמורים להמשיך את המשפט?
|
|
|
|
|
נשלח ב-17/8/2020 14:52 |
|
| |
|
|
|
נשלח ב-17/8/2020 14:24 |
|
| |
אני לא בעד הקיבוץ אבל כדי להעמיד דברים על דיוקם, הקיבוץ הוקם לפני קום המדינה ולקח הרבה שנים עד שהיו חוקי תכנון ובנייה מסודרים, לא הורסים מה שנבנה לפני זה, הנחל יפה ורחב בקיבוץ כי הם דאגו לדפן אותו בבטון ולסכור אותו ביציאה ואחרי הכל מדובר במשאב טבע מצומצם ולא סביר שקיבוץ קטן ישתלט עליו
|
|
|
נשלח ב-17/8/2020 13:42 |
|
| |
מי אישר להם לבנות וילות עד גדת הנחל? אם זה באישור ועדה מחוזית אז בבקשה שהמדינה תפצה אותם ויעתיקו את הבתים שלהם רחוק יותר, ואם זה ללא אישורים או בקומבינות אז שיקחו את החפצים ויתחפפו. הנחל הוא משאב לאומי ואין להם שום בעלות עליו בדיוק כמו שלכפר בלום, דפנה, בית הלל, שאר יישוב והגושרים אסור שיהיה בעלות על החצבני והבניאס. גם סבא שלי סלל כבישים בפתח תקווה, אז לכן מגיע לי בעלות על השטחים הציבוריים שם? טענה הזוייה ומחוצפת.
|
|
|
נשלח ב-17/8/2020 10:15 |
|
| |
הטענה הכי הזויה שלהם "מגיע להם בגלל שהם בנו את המדינה" ... כאילו שתושבי בית שאן לא בנו את המדינה....
נכון שהרבה הרבה שנים המקום היה חור רציני (עד יום לא מציאה) והם ישבו את הארץ אבל עוד אלפים מתושבי בית שאן עבדו שם בחקלאות וישבו את הארץ רק ההבדל הגדול שהקיבוץ קיבל שטחי ענק מהמדינה בחינם והתעשר על חשבונינו בזמן שבבית שאן עבדו בשביל משכורת מינימום וכשגם שזה לא הספיק לקיבוצים והגם בזבזו הרבה כסף באה המדינה וכיסתה להם מליארדים של חובות על חשבוננו ....
|
|
|
נשלח ב-17/8/2020 06:27 |
|
| |
תוקן על ידי אךטובוחסד ב- 17/08/2020 06:28:33
|
|
|
|
נשלח ב-17/8/2020 04:03 |