שור, השנאה שלך לחרדים היא כזו עזה שאני חושב שכדאי שתשנה את הניק של ל"חמור זועם" כדי לקיים דברי ר"ע : כשהייתי עם הארץ הייתי אומר אם יינתן לי ת"ח אנשכנו כחמור....
נשלח ב-30/1/2013 09:30
לפיד חושב שהוא יכול להשיג הכל, אבל הוא טועה. אחרי ההכרזה שלו שיתמודד לראשות הממשלה, הוא מסומן. נתניהו לא יתן לו להיבנות על גבו.
נשלח ב-30/1/2013 09:37
סיירת_מרן כתב:
שור, השנאה שלך לחרדים היא כזו עזה שאני חושב שכדאי שתשנה את הניק של ל"חמור זועם" כדי לקיים דברי ר"ע : כשהייתי עם הארץ הייתי אומר אם יינתן לי ת"ח אנשכנו כחמור....
נשלח ב-30/1/2013 10:28
סיירת_מרן כתב:
ויאללה עוף מכאן. אתה מצליח בכל פעם ליטול את תפקיד האידיוט שעושה שטויות ומגלגל עיניים בטפשות מופלגת. זה הצחיק בהתחלה, הרגיז בהמשך וכעת זה סתם מטריד.
נשלח ב-30/1/2013 11:10
לסיירת מרן ולTY
אני לא מרגיש צורך להתנצל או לנמק
אבל למה החרדים משיגים בתים בזול ?
ועוד רובם שלא משרתים בצבא?
חייב שיהיה שוויון בין התושבים החרדים / חילונים / דת"ל.
נשלח ב-30/1/2013 11:15
שור_זועם כתב:
לסיירת מרן ולTY
נו באמת?! ספר לי איפה ואני רץ לקנות...
נשלח ב-30/1/2013 11:19
חח
יאיר כבר יהפוך את ההחלטה
הבוחרים יעריכו אותו על זה
ביבי כבר לא ימכור את קרקעות המדינה לחרדים
נשלח ב-30/1/2013 12:06
אכן מצויין.
מישהו טרי במערכת, עם רצון לעשות משהו כאשר הוא מחוייב להביא תוצאות לבוחריו.
עדיף על שר הדיבור שלא עשה כלום בשנים האחרונות, כאשר התוצאות היחידות שהיו מצופות ממנו הם סידור עבודה לרבני משפחת מרן, בערים ובשכונות החדשות, אם וכאשר ייבנו.
נשלח ב-30/1/2013 12:07
שור_זועם כתב:
לסיירת מרן ולTY
אכן דעה מפגרת כמיטב הכותבים החילונים.
תן לי דוגמה למקום אחד בארץ שחרדי משיג בו דירה בזול, לעומת כל אזרח אחר!
נשלח ב-30/1/2013 12:21
שור זועם לא הצליח להשיג תחתוני בוקסר היום ולכן הוא עצבני . ברצינות הייתי אומר עליו שהוא ילד מפגר, אבל זה פשוט יעליב את הילדים המפגרים . פשוט פסיכי מובטל . די שקט
נשלח ב-30/1/2013 12:23
אני גם חושב שה'שור' הלזה ממש הגזים ומדבר כאחד הריקים, אולם לגבי הבתים הזולים, ברור ש'שור זועם' עבר לגור ברשת, ומאה שקלים בחודש עבור תשתית+ספק וגלישה חינם ב'בחדרי חרדים' זה ודאי בית זול לעומת דירת סטודיו בתל אביב.
נשלח ב-30/1/2013 12:31
שור, ותסביר לי למה המדינה צריכה לדאוג לקמצן כמוך, סלולר בזול ותחתוני בוקסר בזול? האבל כמוך אני בטוח שלא נתנו לו לעשות שירות צבאי, אז במה אתה יותר טוב מאיתנו?
נשלח ב-30/1/2013 12:33
אני מקווה שהוא גם יקבל.
הגיע הזמן לראות איך אנחנו שורדים בלי להיות קרובים לצלחת. אולי נלמד משהו קטן על עצמנו ועל הסביבה בה אנו חיים.
נשלח ב-30/1/2013 12:41
השור העצבני הזה די משעשע עם השיגעונות שלו, לא אתפלא אם יום אחד תגלו שהוא כותב מאיזה הוסטל.