בית פורומים בחדרי חרדים

לחם פרוס טרי מאפיית אגמי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/2/2013 07:27 לינק ישיר 
לחם פרוס טרי מאפיית אגמי

כבכל בוקר אני קונה לחם טרי של מאפיית אמגי- זה מה שיש במכולת ליד..
שמתי לב שבימי ראשון דווקא הלחם לא ככ טרי .
הבוקר אזרתי אומץ וכח והתקשרתי למר ניסים מהשיווק של אגמי והתלוננתי בפניו שהלחם שקניתי הבוקר (א') לא טרי.

להפתעתי אישר לי שאכן יש כמות מסויימת שאותה אופים ביום שיש מאחר ומוצא"ש לא מספיקים במאפייה להכין ליום ראשון את כל הכמות.

קודם כל אני רוצה להודות על הכנות ואמירת האמת יחד עם זאת אני כצרכן צריך לקבל את המידע הזה לפני שאני קונה לחם פרוס ואיני יודע מבחוץ את מצב טריותו, ולכן אני מצפה שיציינו על האריזה נאפה ביום שישי.

ובזאת תמה לה תקופת התהייה...
 



דווח על תוכן פוגעני

מחובר
נשלח ב-17/2/2013 07:50 לינק ישיר 

אגמי???



דדווח על תוכן פוגעני

מחובר
נשלח ב-17/2/2013 08:15 לינק ישיר 

בכל יום ראשון יש חלוקה של לחם אגמי לא טרי שנשאר מיום שישי לא שמעתי שהם מוכרים את זה


נשלח מהאנדרואיד שלי

_________________




דדווח על תוכן פוגעני

מחובר
נשלח ב-17/2/2013 09:58 לינק ישיר 

אג - מי???



דדווח על תוכן פוגעני

מנותק
נשלח ב-17/2/2013 11:22 לינק ישיר 

תשמח לפחות שאתה נהנה מהלחם הזה מדי יום, לטעמי הפרוס של אגמי עדיף על הלחמים הפרוסים של שאר החברות.



דדווח על תוכן פוגעני

מחובר
נשלח ב-17/2/2013 12:27 לינק ישיר 

ודק התמים לגבי איכות הלחם.

אגב, הלחם והחלות שלהם נמכרים באלעד במספר מוקדים במחירים מצויינים.



דדווח על תוכן פוגעני

מנותק
נשלח ב-17/2/2013 19:39 לינק ישיר 

אני לא חושבת שזה יפה שפירסמת את זה.
אתה הרגשת את זה,
לא בטוח שאנשים אחרים הרגישו
וגם כתבו כאן שהם לפעמים עושים חלוקה
והם היו ישרים ואמרו לך את האמת ואתה הלכת ופירסמת.



דדווח על תוכן פוגעני

מחובר
נשלח ב-17/2/2013 21:13 לינק ישיר 

לפותח האשכול, עצה קטנה.

בפעם הבאה, תקנה ביום חמישי כשהלחם חם וטרי כמות כפולה, את הנצרך לך ליום ראשון שים מיד בהקפאה וביום ראשון תוציא כשעה לפני האוכל, ויהיה לך לחם טרי וטעים, (גם תחסוך מעצמך ללכת למכולת פעם נוספת).



דדווח על תוכן פוגעני

מחובר
נשלח ב-17/2/2013 22:21 לינק ישיר 

עצת ההקפאה עובדת פלאים
נ.ב. אצלי הבעיה הפוכה
      רק ביום ראשון הלחם טרי
      בשאר השבוע  90%  לחם 
      ישן עם פס כהה סמוך ל'קשה'.
פטנט ההקפאה מושלם! כשיש טרי
קונים כמה ומקפיאים מיד, כנ"ל 
בחלות שבת מהלילה ליום.

תוקן על ידי rrrafi ב- 17/02/2013 22:18:39




דדווח על תוכן פוגעני

מחובר
נשלח ב-17/2/2013 22:36 לינק ישיר 

איפה מי שצעק בכל כיכרות העיר על "לחם בשקל" ?
חבל שלא בחרנו בו,
אולי היה לך לחם טרי פעמיים ביום.

ולגופו של כיכר, אהבתי את הכנות של בעלי המאפיה.
האם בחבק של הלחם לא מצויין תאריך ?
אמור להיות רשום שם- תאריך ל4 ימים קדימה



דדווח על תוכן פוגעני

מחובר
נשלח ב-17/2/2013 22:58 לינק ישיר 

אסירה_מס1 כתב:
איפה מי שצעק בכל כיכרות העיר על "לחם בשקל" ?
חבל שלא בחרנו בו,
אולי היה לך לחם טרי פעמיים ביום.

ולגופו של כיכר, אהבתי את הכנות של בעלי המאפיה.
האם בחבק של הלחם לא מצויין תאריך ?
אמור להיות רשום שם- תאריך ל4 ימים קדימה

שקונים לחם בבוקר בדרך כלל ע"י ילדים לא חושבים(לא חשבתי עד היום...) שמדובר בלחם לא טרי.
אהבתי לגופו של כיכר...
עם כל הכנות (ויש כבוד לכנות של המאפיה), לחם שקונים במכולת בבוקר צריך להיות טרי ,ולא מיום שישי אלא אם כן בצורה בולטת יש כיתוב למעוניינים בכל זאת.



דדווח על תוכן פוגעני

מחובר
   
בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > לחם פרוס טרי מאפיית אגמי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר