ברחוב אבן גבירול מס 8 דווח מהמשטרה על אלימות / מעורבות של גז מדמיע
נשלח ב-1/10/2013 00:01
רקע בחירות
פעיל של פרוש נפגע
מועתק מווטסאפ
תוקן על ידי שווארצקופ ב- 01/10/2013 00:02:19
נשלח ב-1/10/2013 00:12
י.ק. רוסס בגז מדמיע, פונה במצב קל לבית החולים השרון.
בחדרי .
נשלח ב-1/10/2013 00:30
הקטטה באלעד: המשטרה מחפשת את אחד הרכבים שנמלטו מהזירה: הונדה סיוויק בצבע כסף. מספר 2678517. הפצוע מפונה לביה"ח. ~~|~~ פחד באלעד: העיר סגורה. המשטרה במרדף אחר הדוקרים, עוברת עם פנסים בכל פינה, תושבים זועמים: "אחרי עשר שנים, הטרור חזר לאלעד".
נשלח ב-1/10/2013 01:03
ערוץ 2: מיד יתחיל תדרוך רופאים בכניסה לביה"ח בלינסון. רופאו האישי של קלצקין יתן תידרוך לעיתונאים בשעה 1:00. הוסיפו ליוסי את השם חיים. חיים יוסף קלצקין לרפו"ש. הציבור נקרא להרבות בתפילה וזעקה. עצרת המונים תתקיים ברחבת הכותל המערבי בהשתתפות רבני שלומי אמונים. קלצקין מתבקש בזה לא לקום מהמיטה ולא לזוז עד שאחרון הצלמים יעזוב.
נשלח ב-1/10/2013 02:06
הניק עתיק היומין "הגזלן" חזר לפורום בשינוי שם ברוך הבא לא מספיק מה שעברת ב3 שנים האחרונות????????
נשלח ב-1/10/2013 02:22
"לא ידוע הרקע"?
הנה כמה פרטי רקע שידועים היטב: 1. התוקפים הם פעילי קריספל שהיו עסוקים בהסרת שלטים של פרוש מדירות פרטיות. 2. המותקף הוא פעיל של פרוש שהיה בדרכו מהמטה הביתה. 3. לפני שבוע צוריאל קריספל הודיע שבכוונתו "למחוק" את הפעיל שהותקף היום.
באמת מעניין למה הפעילים החליטו לתקוף אותו....
אבל הרקע האמיתי הוא יותר עמוק.
קיבלנו היום תזכורת עצובה מאד, השבבניקים האלו הזכירו לנו איך נראתה העיר שלנו רק לפני עשר שנים - עיר של מלחמות עדתיות, של גזענות, של שנאה ומחלוקות.
אבל ברוך השם כבר נגמלנו מזה. היום אנחנו במצב שמועמד אשכנזי יכול לפנות למצביעים ספרדים ולהיפך. הציבור התבגר ומאס בגזענות ובסכסוכים הקטנוניים ורוצה שהעיר תונהג בידיים מקצועיות ובשילוב כוחות של כל הזרמים יחד.
ההתנהגות הבריונית של קריספל ושלוחיו היא זו שתגרום לו בסופו של דבר להפסיד את הקולות של תושבי אלעד השפויים, אלו שלא מחפשים אקשן ומלחמות אלא רוצים עיר יפה של תורה ושל איכות חיים.