האם יש לכם מידע על תושבי אלעד שביום הבחירות היו בחו"ל, או כאלו שלא יכלו להצביע מכל סיבה שהיא? האם יש לכם מידע אחר בנושא הצבעה פסולה? לאחד המטות הגיע מידע על לא מעט אנשים שהיו בחו"ל, ונרשמו כמצביעים בפועל. סוג של גניבת בחירות.
נשלח ב-26/10/2013 23:01
כן אני יודע.על 2 כאלה.. אבל לא בגלל זה הפסדתם את הבחירות. הפסדתם כי הנציגים שלכם לא עשו כלום חוץ מלקחת שוחד במשך חמש שנים.
נשלח ב-26/10/2013 23:48
יש לי מידע כזה רק שהמידע הוא לגבי אדם אחד לפחות והוא מהצד שלכם ולך סגן לא כדאי לך לפתוח את תיבות הפנדורה כי אם תרצה תוך דקה נעלה כאן שמות מהם לקחת חבילות של כסף ואת סכומי הכסף המדוייקים לא סתם הועפת כמו כלב מהרשימות בש"ס הגיעו יותר מדי תלונות מהאנשים שלכם עליך אני עדיין לא מדבר על הכסף שלקחת מהאנשים כהלואה וכשניסו לקבל את הכסף בחזרה איימת עליהם שאתה פונה למשטרה שמטרידים סגן ראש עיר
נשלח ב-26/10/2013 23:51
אם אתה רוצה לדעת יש מישהו בשם יוסף חיים כלף, שמעתי לפני הבחירות שיש לו רשימה כזאת נראה לי שבסוף הוא גם השתמש עם זה אבל זה לא עזר לו. יש לך את המס' שלו?
נשלח ב-27/10/2013 00:04
סגן, הלוואי שיפתח תיבת הפנדורה הזו.
אם לא למדת את הלקח בהתנהגות הנבזית שלך לאורך כל מערכת הבחירות.
אז באמת הגיע הזמן שרשויות החוק יברר על מעשיך הנלוזים והפליליים בקדנציה הקודמת שלך.
וגם במהלך מערכת הבחירות.
לא סתם הוזהרת ע"י קצין בכיר (שאתה בקשר קרוב איתו וד"ל) ביום הבחירות סמוך לסגירת הקלפיות שאם עוד פעם אחת רואים אותך ליד קלפיות אתה תהיה עצור עד תום ההליכים.
נשלח ב-27/10/2013 00:09
גדוללללללללללללללללללללל לא רציתי להעלות את הנושא הזה אבל אם העלית אשריך יש עוד כמה נושאים בוערים שהיה מן הראוי להעלות אותם כאן לדיון בכלל אחרי מערכת הבחירות הזו אני כבר לא בטוח שאפשר לאכול מההשגחה ההיא.......
נשלח ב-27/10/2013 08:48
סגן
אני בתמימותי חשבתי שאחרי הכישלון, תבוא לכאן כמו גבר ותגיד "ניצחתם".
אכן היתה מערכה קשה, אכן כמו שאני אמרתי כל הזמן שהבחירות יוכרעו על חודן של מאות קולות בלבד, אך התוצאה הסופית היא כישלון.
אבל אתה במקום להתנהג כמו אדם עם חוט שידרה וקצת כבוד עצמי ולהודות בכישלון ולקרוא לאחדות, במקום זה אתה ממשיך בנסיונות הפילוג והמריבה.
הרי ברור לך שאף אחד לא יקח לשרוליק פרוש את הניצחון, הרי גם קריספל הודה בתבוסה והבין שהוא הפסיד, אז למה רק אתה לא הפנמת את הכישלון ואתה מנסה להחזיר את הגלגל אחורה ?
אם יש בך עדיין טיפת כבוד עצמי, תודיע קבל עם ועדה שלאכזבתך הרבה, פרוש ניצח וקריספל הפסיד ואתה בתור חבר ותיק של פרוש (כפי שטענת כל הזמן) אתה מכבד את התוצאות וקורא לאיחוד השורות ולשיתוף פעולה למען טובת תושבי העיר ספרדים ואשכנזים כאחד.
לדעתי הפספוס הגדול הוא של סגן, פעם אתה ושרוליק הייתם חברים טובים,אולי הוא היה נותן לך איזה תפקידון, אבל אחרי כל מה שעוללת הוא צפוי להקים "אוהל" אחרי שגורשת מהעיר.
נשלח ב-27/10/2013 15:16
חברים?????????????? אכל מאיתנו חי מאיתנו מי בכלל בנה אותו.......................
נשלח ב-27/10/2013 15:23
העיר מקוה לשקט ולשגשוג .
נשלח ב-29/10/2013 20:52
תזכורת לכולם מה כותבים פה על הניק סגן
נשלח ב-30/10/2013 17:46
תכתבו עלי מה שאתם רוצים. אך לגיטימי מבחינתי לבדוק כמה נתונים. לבינתיים נאספו לא מעט נתונים בעייתיים, כולל אנשים שהצביעו מחו"ל... מעטפות חסרות בחלק מהקלפיות, ומעטפות עודפות בקלפיות אחרות, ועוד. תוך שבוע נוכל לדעת אם יוגש ערעור על התוצאות.
נשלח ב-30/10/2013 18:09
עזרה של תושב לתושב,כנסו ועזבו רגע פוליטיקה
אני מעוניין לדעת האם קיימת בעיר ספריה עירונית? איפה? שעות פתיחה? מה התנאים שלהם? או מס' טלפון? תודה לכל העוזרים, אגב זה לילד חינוך מיוחד,אז בכלל הוא לא הצביע בבחירות,אז קצת טוהר לב... תודה רבה
נשלח ב-30/10/2013 21:50
יוסי, אתה איש טוב. באמת עוררת את ליבי. אבל מה שכתבת לא קשור לאשכול. ואתה יודע מה? לא בטוח שזה קשור לעיר אלעד בכלל... אין אצלנו בעיר ספריה!!!
נשלח ב-31/10/2013 00:20
סגן האשכנזי שלום. יש לי מידע מוצק על זיופים והעברת כתובות. מה לעשות עם המידע?. ודרך אגב מה זה נקרא להפסיד בכבוד, אה?. אשכנזי אחד!!!. במאמר המוסגר יש לי שאלה, למה קריספל דולח את ביתו לבית יעקב, ולמה חבר המועצה שעבר סויסה שולח את בנותיו ללמוד בבני ברק, מה אלעד לא טובה?. זה לא יתכן לומר שזו גזענות.