בית פורומים בחדרי חרדים

לחובבי הבשר איך אתם מכינים אנטריקוט

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/12/2013 00:19 לינק ישיר 
לחובבי הבשר איך אתם מכינים אנטריקוט

בביתכם? תנו טיפים ורעיונות



דווח על תוכן פוגעני

מחובר
נשלח ב-3/12/2013 01:33 לינק ישיר 

שמן זית פלפל שחור גרוס מעט מלח גס וזהו לטגן במחבת או על מנגל חשמלי לא הרבה זמן כל צד רק עד שמשחים מעט הפנים צריך להשאר מעט אדום ועסיסי


נשלח מהאנדרואיד שלי




דדווח על תוכן פוגעני

מנותק
נשלח ב-3/12/2013 01:36 לינק ישיר 

לא מספיק הסופגניה שלא הגיעה, עכשיו זה???


נשלח מהאנדרואיד שלי




דדווח על תוכן פוגעני

מנותק
נשלח ב-3/12/2013 01:43 לינק ישיר 

חחח
אם אתה באמת רוצה ארוחה טובה אתה מוזמן מתי שתרצה הבית שלי תמיד פתוח


נשלח מהאנדרואיד שלי




דדווח על תוכן פוגעני

מנותק
נשלח ב-3/12/2013 09:38 לינק ישיר 

משהו העיר לי בפרטי שאת המלח כדאי לשים אחרי שצולים צד אחד כי יש לו נטייה להקשות את הבשר


נשלח מהאנדרואיד שלי




דדווח על תוכן פוגעני

מנותק
נשלח ב-3/12/2013 09:58 לינק ישיר 

הולכים למסעדה 



דדווח על תוכן פוגעני

מחובר
נשלח ב-3/12/2013 10:15 לינק ישיר 

אפשר ללכת למסעדה
אבל אפשר גם להכין בבית זה לא פחות ואולי אפילו יותר טעים


נשלח מהאנדרואיד שלי




דדווח על תוכן פוגעני

מנותק
נשלח ב-4/12/2013 16:51 לינק ישיר 

הייתי באושר עד וראיתי באותו מקרר זה לצד זה פער מחירים לא מוסבר- אנטריקוט טרי של עטרה ב60 שח לקילו ולידו אנטריקוט טרי אבל של "אדום אדום" במחיר 130 שח לקילו!
מי יכול להאיר את עיני ולהסבירני את פשר פער המחיר הזה??????? (קניתי הכנתי וטעמתי משניהם והטעם זהה בהחלט).



דדווח על תוכן פוגעני

מחובר
נשלח ב-4/12/2013 17:35 לינק ישיר 

האנטריקוט של עטרה איננו טרי אלא מצונן. זו סיבה ראשונה לפער במחיר.
סיבה שניה, תנובה [אדום אדום] כמו בכל דבר יקרה יותר מהמתחרים [ענין של מיתוג].
סיבה שלישית, הכשרות של הרב מחפוד [אדום אדום] יקרה יותר מבד"ץ בית יוסף [עטרה].
סיבה רביעית, המחיר שציינת בעטרה הוא מבצע מיוחד. ללא מבצע המחיר גבוה בכמה עשרות ש"ח.

לגבי העובדה שציינת שבשניהם הטעם יצא לך זהה, התשובה פשוטה: כשלא יודעים להכין, אין הבדל בין בשר טוב לבינוני, שכן שניהם יוצאים על הפנים :) 



דדווח על תוכן פוגעני

מנותק
נשלח ב-4/12/2013 18:36 לינק ישיר 

עכשיו כשאני רואה את האשכול הזה.
אני מבין מאיפה נכנס לאשתי הרעיון של האנטריקוט.
אתמול כשחזרתי מהעבודה אשתי שלחה לי הודעה תחזור עם אנטריקוט טרי.
וניסיתי להבין מה נכנס לה לראש.
ועכשיו הכל ברור...

_________________



נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי elimeni ב- 04/12/2013 18:43:20




דדווח על תוכן פוגעני

מחובר
נשלח ב-4/12/2013 19:11 לינק ישיר 




דדווח על תוכן פוגעני

מנותק
נשלח ב-4/12/2013 19:15 לינק ישיר 

גם לי האשכול הזה גורם לקרקור קטן בבטן .. איפה כדאי לקנות , ושל איזה חברה ? ומה עדיף קפוא או טרי ?


נשלח מהאנדרואיד שלי




דדווח על תוכן פוגעני

מנותק
נשלח ב-4/12/2013 19:17 לינק ישיר 




דדווח על תוכן פוגעני

מנותק
נשלח ב-4/12/2013 19:39 לינק ישיר 

הבעיה במקומותינו עם הקפוא זה שלא מקבלים בשר, כשמקפיאים בשר מוסיפים לו מים וצבע כדי שיראה אדום.
הקפוא אולי נראה זול אבל כשמפשירים אותו המים נוזלים החוצה ואתם מגלים שקיבלתם פחות בשר ממה שחשבתם.


נשלח מהאנדרואיד שלי




דדווח על תוכן פוגעני

מנותק
נשלח ב-4/12/2013 20:08 לינק ישיר 

יעלי_האחת כתבה:

גם לי האשכול הזה גורם לקרקור קטן בבטן .. איפה כדאי לקנות , ושל איזה חברה ? ומה עדיף קפוא או טרי ?



גם אותי זה עשה רעב

בשר לצליה רק טרי מיושן ואין דבר כזה מיושן מקפוא


נשלח מהאנדרואיד שלי

_________________

אל תספר לקב"ה כמה גדולות הצרות שלך ...

תספר לצרות שלך כמה גדול הקב"ה....




דדווח על תוכן פוגעני

מנותק
נשלח ב-4/12/2013 21:07 לינק ישיר 

אכלת? שבעת?

מה עם תמונות לציבור האברכים של הפורום?


נשלח מהאנדרואיד שלי




דדווח על תוכן פוגעני

מנותק
   
בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > לחובבי הבשר איך אתם מכינים אנטריקוט
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.