בית פורומים טיפים עצות ומתכונים

כך מכינים פירורי לחם בקלות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/7/2014 04:56 לינק ישיר 
כך מכינים פירורי לחם בקלות

לא כולם משתמשים בפירורי לחם
אבל יש כאלו שלא יכולים לבשל בלי פירורי לחם, בקציצות, בגעפילטע, ובשניצלים כמובן.

קחו את קצוות הלחם, או סתם פרוסות שאינם טריים כל כך, גם חלה שנשארה משבת מתאימה, חתכו אותם לחצי, (חשוב מאוד כי אחרי שהם מתקשים קשה לחתוך אותם שיוכלו להיכנס למטחנה)
שטחו אותם בקופסא או על מגש - מומלץ עם נייר אפיה - למשך יומיים, אפשר לאכסן את התבנית בתנור (בלי לאפות כמובן)
במשך זמן זה הלחם אינו מתקלקל, הוא רק מתקשה. לחם באויר הפתוח יכול גם להחזיק חודשים, לחם מתעפש רק כאשר הוא סגור בשקית, והלחות שבו גורמת להתעפשות
אחרי יומיים טחנו את הלחם במטחנת בשר ויש לכם פירורי לחם טריים 
אלו של בית החרושת משווקים לפעמים אחרי כמה חודשים

אין לכם זמן יומיים? אפשר לאפות את הלחם בחום נמוך למשך כמה דקות משתי צידי הפרוסה עד שהוא מתקשה היטב
פירורי הלחם נשמרים לזמן ארוך עד כמה חדשים, עדיף לשמור בקירור.


תוקן על ידי איש_חשוב ב- 01/05/2019 14:22:30





דווח על תוכן פוגעני

מחובר
נשלח ב-12/11/2014 15:52 לינק ישיר 

תודה



דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
מחובר
נשלח ב-23/4/2019 14:46 לינק ישיר 

יצא לי מעולה, תודה!

_________________

שייבה, סתם עוד מישהו שמנסה להבין מה אנחנו עושים פה. אני גם כותב בלוג.


אם אתם רוצים לעניין אותי דברו איתי על אוכל.




דדווח על תוכן פוגעני

מחובר
   
בית > פורומים > אחר > טיפים עצות ומתכונים > כך מכינים פירורי לחם בקלות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר