אתה דו פרצופי? אתה המלצת על נטספארק, ומה לעשות נטספארק מאפשר להציא wifi, ולא רק להוציא, אלא נטול כל סינון, ואולי רימון לא נותן, אז תמליץ על רימון ולא על נטספארק, ומסתבר שאני צודק, ואתה בהמלצתך הגורפת על נטספארק מכשיל אנשים.
אין לי מושג אם אתה צודק או לא, דבר אחד ברור שאתה קשקשן מקצועי וצריך לחכות למישהו יותר נורמלי שיעיד על הוצאת yifi מסונן או לא מסונן.
בוא אלי ואני יראה לך שחור על לבן איך נטספארק מוציא wifi ללא צל של סינון (נכון לרגע זה) ומאפשר לצפות בכל תועבות העולם, כך שקשקשן תקרא לעצמך, אני מדבר רק על עובדות בדוקות.
אני מחובר לאפליקציית נטספארק דרך רימון כבר יותר משנה ומרוצה מאוד, סינון טוב שלא מכביד יותר מידי על המכשיר, נותן לי אפשרות של ווי פיי ומסנן גם את הווי פיי, אחלה של אפליקציה שנותנת את מה שצריך במחיר שווה לכל נפש בלי לקבוע לי על המכשיר ועל הספק ובוודאי על האפשרות לדפדפן... בקיצור "מרוצה מאוד" "ממליץ בכל פה"!!!
אני מחובר לאפליקציית נטספארק דרך רימון כבר יותר משנה ומרוצה מאוד, סינון טוב שלא מכביד יותר מידי על המכשיר, נותן לי אפשרות של ווי פיי ומסנן גם את הווי פיי, אחלה של אפליקציה שנותנת את מה שצריך במחיר שווה לכל נפש בלי לקבוע לי על המכשיר ועל הספק ובוודאי על האפשרות לדפדפן... בקיצור "מרוצה מאוד" "ממליץ בכל פה"!!!
אין לי מושג אם אתה צודק או לא, דבר אחד ברור שאתה קשקשן מקצועי וצריך לחכות למישהו יותר נורמלי שיעיד על הוצאת yifi מסונן או לא מסונן.
בוא אלי ואני יראה לך שחור על לבן איך נטספארק מוציא wifi ללא צל של סינון (נכון לרגע זה) ומאפשר לצפות בכל תועבות העולם, כך שקשקשן תקרא לעצמך, אני מדבר רק על עובדות בדוקות.
קודם כל לא סיפרת לנו שיש לך נטספארק. אז אחרי הכל יצחק_הזבלן מחזיק סלולרי עם נטספארק באישור מורו ורבו? נחמד לשמוע.
ובנוגע ל"מאפשר לצפות בכל תועבות העולם", זה לא כמו שזה נשמע מפיך המלוכלך. הסינון של נט ספארק מיועד למכשיר עצמו ולא למכשיר אחר המחובר אליו, אם יש לך מחשב נייד או נייח תצטרך לסנן אותו גם כן באמצעות תוכנה ייעודית (ופה זה כבר סיפור יקר, 65 שקל לחודש על תוכנת רימון או אתרוג).
אבל המכשיר עצמו הוא נקי, וזה מה שחשוב.
אתה החלטת שיש לי נטספארק, אבל איני צריך שיהיה לי בכדי שאני ידע זאת, אני בקבוצות וואטסאפ של שמירת העיניים, ואני חי את הבעיות חוסר סינון או סינון נטספארק ועד סינון גבוה, וכשמישהו זועק לעזרה לאחר שהוא רצה להתחזק ושם סינון נטספארק שמאוד ממליצים עליו בקבוצה/ות הזו/הללו (כי כמעט כולם מגעים מחוסר סינון מוחלט), והופ הוא צולל כשהוא מגלה שנטספארק שכח מהסינון כשהוא משתמש בפון כנקודה חמה למחשב שלו, ומשום מה נטספארק מתעלמים מהבעיה או לא יודעים, שזו בעיה בפני עצמה, אז תפעיל חשיבה יצירתית ואל תתנפל לריק.
תפסיק לבלבל את המוח. אתה לא חי את הבעיות, אתה יוצר את הבעיות.
תמסור לאותו מסכן שרוצה להתחזק שיתקין תוכנה על המחשב שלו, כי נטספארק לא נועדה לסנן מחשבים ורימון רוצים להרוויח עוד כסף על סינון מחשב.
עוד מעט המסכן יצא החוצה וישטוף את העיניים ברחוב ויאשים את נטספארק שלא סיננו לו
אינך מסוגל להגיד 'צודק', זה בסדר גמור, אבל להגיב בתגובה מטופשת של 'אל תבלבל את המוח', אתה רק מראה דרגתך האינליגנטית, ואת חוסר נכונותך להדות באמת, זו דוגמה מוחשית לאיזה עיורון יכול להוליך השוחד, אז אני ימשיך להציל אנשים בשמירת העיניים, ואתה תמשיך לנסות לעשות כסף על גבי התמימים שיקנו את תרמיתך, אני מאחל לך כשלון חרוץ. כי חבל על כל נשמה יהודית.
למי שלא מבין תגובה עניינית, הכיצד אסביר עניינית ?, לא נותר לי אלא להסביר ברחל בתך הקטנה, ומסתבר שאף הסבר זה, גדול עליך בכמה מידות, יום יגיע ותתעורר, רק כולי תקווה שזה יהיה בלי בעיטה חזקה וכואבת.