נשלח ב-10/1/2018 06:23 |
|
| |
החשד ההדדי הבלתי נגמר
אנחנו חושדים בהם (בצדק!) שהם רוצים להעביר את כולנו על דת. הם חושדים בנו (ולא לחינם) שאנחנו, אם רק נוכל, נסקול מחללי שבת בכיכר העיר. ככה לא נגיע לשום מקום. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
נשלח ב-10/1/2018 07:37 |
|
| |
|
|
|
נשלח ב-10/1/2018 08:29 |
|
| |
גינגישראלי כתב: |  |
המצע של פייגלין שלך נגד סקילת מחללי שבת?
|
|
איזו מפלגה בעד סקילת מחללי שבת? עוד בזמן הסנהדרין פסקו לדון דיני נפשות, עאכו"כ בימינו, כך שגם אם יהדו"ת תקבל 120 מנדטים, לא יסקלו את מעט החילונים שישארו ויחללו שבת. דווקא הזויים כמו פייגלין ודומיו מסוגלים לחשוב על חידוש הסנהדרין. כמובן שבמקרה של פייגלין הוא ימשיך לפרש את היהדות כרצונו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
נשלח ב-10/1/2018 09:39 |
|
| |
חשד זה דבר גרוע כאשר מדובר בחשד שווא. אתה מסכים שהחשד מוצדק, אז אתה מציע להתעלם ממנו ולתת לדברים לקרות?
|
|
|
נשלח ב-10/1/2018 09:44 |
|
| |
hhaavv כתב: |  | חשד זה דבר גרוע כאשר מדובר בחשד שווא. אתה מסכים שהחשד מוצדק, אז אתה מציע להתעלם ממנו ולתת לדברים לקרות? |
|
|
|
|
נשלח ב-10/1/2018 09:59 |
|
| |
דבר ראשון אני מציע להפסיק להפריח ססמאות שווא, במיצג שווא כאילו יש לכם פתרונות לכל דבר. מה לעשות, אנו חיים בעולם לא מושלם, ולא את הכל אפשר לפתור, גם אם צריך לכתוב מצע למפלגת שווא.
|
|
|
נשלח ב-10/1/2018 11:05 |
|
| |
hhaavv כתב: |  | דבר ראשון אני מציע להפסיק להפריח ססמאות שווא, במיצג שווא כאילו יש לכם פתרונות לכל דבר. מה לעשות, אנו חיים בעולם לא מושלם, ולא את הכל אפשר לפתור, גם אם צריך לכתוב מצע למפלגת שווא. |
|
|
|
|
נשלח ב-10/1/2018 15:24 |
|
| |
א. אני בעד לתת לכל אחד לומר מה שהוא רוצה, כל זמן שהוא לא עובר על ההלכה או פוגע בזולת. ב. אתה עושה שירות חשוב מאד בכך שבאמצעות הדברים שלך אתה מבריח מצביעים פוטנציאליים מלאבד קולות למפלגת הנפל - זהות. ג. חלק מהדברים שאתה מעלה באמת חשובים, אבל הפתרונות שאתה מציע יחד עם האמונה שהצבעה לזהות תפתור את הבעיה, ממש לא נכונים לדעתי. אבל כאמור זכותך לכתוב מה שאתה רוצה. ד. בלי כל קשר לכל אלה, אני אלרגי לכאלה שמראש החליטו שהם יודעים את הכל. קצת צניעות לא הזיקה מעולם לאף אחד, ולפעמים מותר לומר איני יודע. אם אתה קורא לזה: 'תשתוק כבר' - אז לזה התכוונתי.
|
|
|
|
נשלח ב-10/1/2018 20:40 |
|
| |
שחור_כתום כתב: |  | החשד ההדדי הבלתי נגמר
אנחנו חושדים בהם (בצדק!) שהם רוצים להעביר את כולנו על דת. הם חושדים בנו (ולא לחינם) שאנחנו, אם רק נוכל, נסקול מחללי שבת בכיכר העיר.
ככה לא נגיע לשום מקום.
|
|
|
|
|
נשלח ב-11/1/2018 08:47 |
|
| |
אם רק נוכל- דהיינו מחלל שבת בעדים והתראה בזמן שיש סנהדרין אכן ייסקל כי כך אמרה התורה. כמו כן מי שרוצה להעבירנו על הדת ייסקל כנ"ל מדין מסית. אכן כך כי כך אמרה התורה.
אז מה אתה רוצה בדיוק שנלך לפי חוקי הרצל ימ"ש ובן גור' או לפי חוקי התורה שניתנה על ידי הבורא בהר סיני. על איזה פשרה מדובר כאן.
|
|
|
נשלח ב-11/1/2018 09:09 |
|
| |
דברי כתב: |  | אם רק נוכל- דהיינו מחלל שבת בעדים והתראה בזמן שיש סנהדרין אכן ייסקל כי כך אמרה התורה. כמו כן מי שרוצה להעבירנו על הדת ייסקל כנ"ל מדין מסית. אכן כך כי כך אמרה התורה.
אז מה אתה רוצה בדיוק שנלך לפי חוקי הרצל ימ"ש ובן גור' או לפי חוקי התורה שניתנה על ידי הבורא בהר סיני. על איזה פשרה מדובר כאן. |
|
אתה מוזמן ללכת לטהרן
|
|
|
נשלח ב-11/1/2018 09:31 |
|
| |
hhaavv כתב: |  | א. אני בעד לתת לכל אחד לומר מה שהוא רוצה, כל זמן שהוא לא עובר על ההלכה או פוגע בזולת. ב. אתה עושה שירות חשוב מאד בכך שבאמצעות הדברים שלך אתה מבריח מצביעים פוטנציאליים מלאבד קולות למפלגת הנפל - זהות. ג. חלק מהדברים שאתה מעלה באמת חשובים, אבל הפתרונות שאתה מציע יחד עם האמונה שהצבעה לזהות תפתור את הבעיה, ממש לא נכונים לדעתי. אבל כאמור זכותך לכתוב מה שאתה רוצה. ד. בלי כל קשר לכל אלה, אני אלרגי לכאלה שמראש החליטו שהם יודעים את הכל. קצת צניעות לא הזיקה מעולם לאף אחד, ולפעמים מותר לומר איני יודע. אם אתה קורא לזה: 'תשתוק כבר' - אז לזה התכוונתי. |
|
אם שמעת נימה של שחצנות בדברי, אני מתנצל. אבל אם אנשים מעלים בעיות ואני יכול להציע להם פתרון קונקרטי - לא אמנע טוב מבעליו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|