בית פורומים טיפים עצות ומתכונים

בצל מטוגן - עצה מעולה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/2/2018 23:53 לינק ישיר 
בצל מטוגן - עצה מעולה

הרבה מהארוחות והמתכונים מתחילים ב"חותכים בצל לקוביות ומטגנים"
טיגון בצל כמו שצריך לוקח בין 20-30 דקות, ומצריך השגחה לבל ייחרך הבצל או יישרף לגמרי

הפיתרון:

טגנו כמות גדולה של בצל, בצל מטוגן מחזיק היטב בקרור שבוע ואף יותר, וניתן גם להקפיא חצי מהכמות.
לכמות של ליטר, מספיקה לשבוע על פי רוב, תלוי כמה אתם משתמשים בבצל מטוגן

חותכים 7-10 בצלים גדולים
מוסיפים כוס וחצי שמן לסיר ומטגנים על אש גבוהה עד להרתחה, מנמיכים את הלהבה ומטגנים כשעה עד להזהבה (הבצל אינו משחים כשמטגנים אותו בכמות, רק מזהיב, אבל הטעם מעולה)
הבצל נראה יבש מתחילה, אל תתפתו להוסיף שמן, אין צורך, בהמשך כל הבצל ישרה בשמן

חשוב: הטיגון ללא מכסה, אם תשימו מכסה הכל יהפוך לעיסה מימית
ולערבב כל כמה דקות את הבצל

וכיצד משתמשים בבצל בבישולים?
בהכנת אורז למשל, שימו 3 כפות גדושות של בצל מטוגן ביחד עם האורז אל תוך סיר, ערבבו היטב ואז הדליקו את האש על להבה גבוהה למשך 2 דקות, הוסיפו את כמות המים והמלח המתינו לרתיחה והנמיכו את האש למשך 12 דקות
בהכנת חמין אפשר פשוט להתחיל בהרתחת המים השעועית ויתר המצרכים ואז לערבב 3 כפות בצל מטוגן, הטעם מעולה. 



דווח על תוכן פוגעני

מחובר
נשלח ב-22/4/2019 23:20 לינק ישיר 

שתדע שאני עוקב אחרי כל ההמלצות שלך בהדיקות. תודה על ההשקעה, אתה מאוד מוערך אצלי.

חג שמח!

_________________

שייבה, סתם עוד מישהו שמנסה להבין מה אנחנו עושים פה. אני גם כותב בלוג.


אם אתם רוצים לעניין אותי דברו איתי על אוכל.




דדווח על תוכן פוגעני

מחובר
   
בית > פורומים > אחר > טיפים עצות ומתכונים > בצל מטוגן - עצה מעולה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר