נשלח ב-16/5/2018 20:47 |
|
| |
פילה סלמון ב-79.90 ש"ח לק"ג
היום עברתי ב'שוק מהדרין' בברכפלד, וראיתי 'מבצע' פילה סלמון ב79.90. הזמנתי 6 ק"ג, כאשר באתי לקחת את הדגים לא היה נראה לי המשקל, שקלתי את זה מחדש, ולתדהמתי ראיתי שזה שוקל רק 4.4 קילו, למעשה שילמתי על 6 קילו. מתברר שפשוט עובדים על אנשים בעיניים, הם שוקלים את הדג עם העור והשומן, אמנם לא עם העצמות, אבל בכל חנות שוקלים את הפילה טרי כאשר הוא מוכן לאריזה. יצא ששילמתי כמעט 110 ש"ח לקילו פילה טרי. לא יפה.
|
|
|
|
נשלח ב-16/5/2018 21:01 |
|
| |
מה הם הגיבו?
|
|
|
נשלח ב-16/5/2018 21:12 |
|
| |
זה רמאות נפוצה ויש עוד חנויות דגים שעושים את הזה עדיף לא לקנות בהזמנה ורק במקום ששוקלים את הדג מול עיני הלקוח
|
|
|
נשלח ב-16/5/2018 21:28 |
|
| |
ככה נהוג בשוק, בהכי כדאי, ביינות ביתן וכו'
המבצע תמיד רק על דג שלם,
וכן העופות, קניתי עופות אצל קצב שהוריד לי כל השומן, ושם את זה על המשקל ושלמתי מלא על זה......
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי theonlyone ב- 16/05/2018 21:28:05
|
|
|
נשלח ב-16/5/2018 21:55 |
|
| |
אם היה כתוב סלמון טרי והמחיר זה בסדר גמור. אם היה כתוב שזה המחיר לפילה אז זה שקר והונאה. וכנראה גם עילה לתביעה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
נשלח ב-16/5/2018 23:20 |
|
| |
כמובן שהיה כתוב סלמון טרי, אחרת לא הייתי מעלה את הרמאות הזאת לפורום. לדעתי 99 אחוז מהקונים לא קולטים שהם משלמים הרבה יותר מהמחיר שנקוב. אני כמובן לא אקנה שוב במקום כזה, אני מעדיף לקנות במקום שאומר לי מראש שהמחיר הוא 105 ש"ח, ולא אצל אחד שאומר שהמחיר 80 ואח"כ אתה משלם 110, אני כבר לא מדבר על התורים הארוכים שצריך לחכות שם. והכי מרגיז זה לא הכמה שקלים, כמו ההרגשה שמישהו עשה עליך סיבוב קטן...
|
|
|
נשלח ב-16/5/2018 23:29 |
|
| |
אגב אם כבר מדברים על סלומון ראיתי בברכת השם מבצע על זנבות סלומון נורבגי ב29.90 לקילו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
נשלח ב-16/5/2018 23:58 |
|
| |
לך תקנה בירושלים בחנות דגים ברח' עמוס ושם מקבלים דג נקי אבל מוסיפים אחוזים על המשקל כפי הנאמר בראש האשכול
|
|
|
נשלח ב-17/5/2018 00:28 |
|
| |
מ_ירושלמי כתב: |  | כמובן שהיה כתוב סלמון טרי, אחרת לא הייתי מעלה את הרמאות הזאת לפורום. לדעתי 99 אחוז מהקונים לא קולטים שהם משלמים הרבה יותר מהמחיר שנקוב. אני כמובן לא אקנה שוב במקום כזה, אני מעדיף לקנות במקום שאומר לי מראש שהמחיר הוא 105 ש"ח, ולא אצל אחד שאומר שהמחיר 80 ואח"כ אתה משלם 110, אני כבר לא מדבר על התורים הארוכים שצריך לחכות שם. והכי מרגיז זה לא הכמה שקלים, כמו ההרגשה שמישהו עשה עליך סיבוב קטן... |
|
שוב. אם היה כתוב *פילה* הרי שרמאות ברורה לפנינו. אבל אם היה כתוב סלומון (טרי) והמחיר הרי ברור שהמחיר הוא לדג שלם והאשם הוא בהבנת הקורא. כמו שהמחיר לתפוחי אדמה כולל את הקליפה וכל אחד מבין את זה. אבל אם יהיה כתוב מחיר לתפוחי אדמה קלופים אז המחיר היא לתפוחי אדמה ללא הקליפה. וכן הלאה. בכל מקרה יכלת לבקש מהם רק לפרוס את הדג לפרוסות ואז לא היה פחת והמחיר לקג היה נשאר. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
נשלח ב-17/5/2018 02:17 |
|
| |
תם_המיתמם כתב: |  |
מ_ירושלמי כתב: |  | כמובן שהיה כתוב סלמון טרי, אחרת לא הייתי מעלה את הרמאות הזאת לפורום. לדעתי 99 אחוז מהקונים לא קולטים שהם משלמים הרבה יותר מהמחיר שנקוב. אני כמובן לא אקנה שוב במקום כזה, אני מעדיף לקנות במקום שאומר לי מראש שהמחיר הוא 105 ש"ח, ולא אצל אחד שאומר שהמחיר 80 ואח"כ אתה משלם 110, אני כבר לא מדבר על התורים הארוכים שצריך לחכות שם. והכי מרגיז זה לא הכמה שקלים, כמו ההרגשה שמישהו עשה עליך סיבוב קטן... |
|
שוב. אם היה כתוב *פילה* הרי שרמאות ברורה לפנינו. אבל אם היה כתוב סלומון (טרי) והמחיר הרי ברור שהמחיר הוא לדג שלם והאשם הוא בהבנת הקורא. כמו שהמחיר לתפוחי אדמה כולל את הקליפה וכל אחד מבין את זה. אבל אם יהיה כתוב מחיר לתפוחי אדמה קלופים אז המחיר היא לתפוחי אדמה ללא הקליפה. וכן הלאה. בכל מקרה יכלת לבקש מהם רק לפרוס את הדג לפרוסות ואז לא היה פחת והמחיר לקג היה נשאר.
|
|
|
|
|
נשלח ב-17/5/2018 07:58 |
|
| |
ככה זה. זה בכל מקום . אין ארוחות חינם. רק שתדע שפילה סלמון נורווגי קפוא עולה 69 בלי שטיקים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
נשלח ב-17/5/2018 07:58 |
|
| |
|
|
|
נשלח ב-17/5/2018 09:08 |
|
| |
טעות ! כתוב בפירוש פילה סלמון טרי. ה'מבצע' עדיין בתוקף, אפשר להיכנס ולהתרשם...
|
|
|
נשלח ב-17/5/2018 10:47 |
|
| |
תם_המיתמם
מ_ירושלמי כתב: |  | טעות ! כתוב בפירוש פילה סלמון טרי. ה'מבצע' עדיין בתוקף, אפשר להיכנס ולהתרשם... |
|
אם היה כתוןב במפורש "פילה" זו הטעיה ועילה לתביעה נגד החנות. מה שקשה לי להאמין שאכן קרה כי מחלקות הדגים במקומות האלה מנוסות מאוד ולא נופלות בדברים כאלה.
|
|
|
נשלח ב-17/5/2018 11:09 |
|
| |
מ_ירושלמי כתב: |  | פילה סלמון ב-79.90 ש"ח לק"ג
היום עברתי ב'שוק מהדרין' בברכפלד, וראיתי 'מבצע' פילה סלמון ב79.90. הזמנתי 6 ק"ג, כאשר באתי לקחת את הדגים לא היה נראה לי המשקל, שקלתי את זה מחדש, ולתדהמתי ראיתי שזה שוקל רק 4.4 קילו, למעשה שילמתי על 6 קילו. מתברר שפשוט עובדים על אנשים בעיניים, הם שוקלים את הדג עם העור והשומן, אמנם לא עם העצמות, אבל בכל חנות שוקלים את הפילה טרי כאשר הוא מוכן לאריזה. יצא ששילמתי כמעט 110 ש"ח לקילו פילה טרי. לא יפה. |
|
העבודה בעיניים היא חריפה יותר. במו עיני ראיתי עובד ערבי מנקה את הסלמון שהזמנתי ומוריד חתיכה הגונה מהצד, למרות שלא היו בה שומנים וכו', ושם בצד, לא בפח. אני כמעט משוכנע בוודאות שהוא שם אח''כ את החתיכה בכליו. אם העובד הוא לא יהודי - חזקה עליו שיסובב את הלקוח בכחש ובאין רואים יעשה לביתו עם חלקי הדג. הדג שלי כמובן נשקל ברוטו, לפי 74 לקילו. בפועל שילמתי עליו 115₪. זה לא אמור להיות 30-40 אחוז פסולת. אולי 10-20 אחוז נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
נשלח ב-17/5/2018 12:25 |
|
| |
אם כבר אז כשעבדתי במפעל שעשו עוף טחון ראיתי את הערבי שם גם כל הנוצות במטחינה וכשהתפלאתי על כך אמר לי נוצות זה גם בשר...
|
|
|
|