זאת אומרת שכל הקמפיין הניבזי שהוא עשה על גופת חותנו, הכל היה לצורך הפקת רווחים.
דוחה!!
אתה אמיתי??
תיכף תגיד שהחתן רצח את המנוח. המשטרה חוקרת...
בדיוק!
המנוח לא נפטר מדום לב אלא ממצב בריאות לקוי כידוע היטב לבני משפחתו הקרובה, אבל לשיטתם שהוא נפטר מהמצב הזה, הם אלו שרצחו אותו. כל אוהביו אמרו לו שלא לרוץ נגד הרב המקומי וגדולי ישראל בשמם פעל עשרות בשנים. היחידים שהסיתו אותו שלא לוותר כי מדובר בהשפלה הם אויבי איש אנשי ביתו ואח"כ בעזותם הם יצאו בקמפיין 'הרצחת וגם ירשת'. אם לא עליהם נאמר הרצחת וגם ירשת אני לא יודע על מה כן.
נשלח ב-18/11/2018 19:50
רבותי1
אפיקטוזין כתב:
תם_יושב כתב:
זאת אומרת שכל הקמפיין הניבזי שהוא עשה על גופת חותנו, הכל היה לצורך הפקת רווחים.
דוחה!!
אתה אמיתי??
בדיוק!
המנוח לא נפטר מדום לב אלא ממצב בריאות לקוי כידוע היטב לבני משפחתו הקרובה, אבל לשיטתם שהוא נפטר מהמצב הזה, הם אלו שרצחו אותו. כל אוהביו אמרו לו שלא לרוץ נגד הרב המקומי וגדולי ישראל בשמם פעל עשרות בשנים. היחידים שהסיתו אותו שלא לוותר כי מדובר בהשפלה הם אויבי איש אנשי ביתו ואח"כ בעזותם הם יצאו בקמפיין 'הרצחת וגם ירשת'. אם לא עליהם נאמר הרצחת וגם ירשת אני לא יודע על מה כן.
באמת פחד למשפחתך עם אחד כמוך............
נשלח ב-18/11/2018 20:01
הוא פעל בשם גדולי ישראל הוא היה אצל הגר"ח קנייבסקי שליט"א ואיחל לו הצלחה מרובה
אבל אחר כך שמקלב החליט שצריך להכניס את רביץ אז פתאום הכל השתנה ולא נתנו לו להיכנס שוב אל הגר"ח
נשלח ב-18/11/2018 23:09
וד"ל
רודףסמלים כתב:
אתה אמיתי??
מה שנבזי כאן זו התגובה שלך. אני קורא לך למחוק אותה!
קיבלתי באישי: "הוא גר בטלז סטון, לא חבר מועצה ומעולם לא היה, אחראי על קופת הצדקה של הישוב"
ואני מוסיף, הסיבה שרוזנטל לא הסכים להיכנע בהתחלה היא משום שהוא היה מעוניין להעביר את התפקיד לחתנו לכשיפרוש לפנסיה, וזו בדיוק הסיבה שחתנו השתדל לנסות לשכנע את חמיו כי אסור לו לוותר
נשלח ב-19/11/2018 21:46
אז איך הוא מתמודד? בבחירת הבאות? כי כעת רק אחד מחברי המועצה יכול